02 / 05 / 2024

oturunca öde konut kampanyası

oturunca öde konut kampanyası

Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul, hayatının evine kavuşmak için bekleyenlere “Oturunca Öde” kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs'ta yüzde 5.5 düştü!

ABD'de konut başlangıçları beklentiyi karşılayamadı. Yüzde 3,4 artış beklenen ABD'de konut başlangıçları bu ay yüzde 5,5 düşüşle 1 milyon 92 bin oldu.

İngiltere'de konut fiyatları artış hızı değişmedi!

Mortgage Bankası Halifax tarafından hazırlanan verilere göre, İngiltere'de konut fiyatlarında yıllık bazda artış hızı değişmedi. Nisan ayında fiyatlar yıllık yüzde 3,8 artış gösterdi.

Denizli'de konut fiyatların düşmesi bekleniyor!

Denizli'de konut satışları temkinli ilerliyor. Bölgedeki vatandaşlar konut fiyatlarındaki artışın düşmesini bekliyor. Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşük seviyesinde!

ABD'de konut başlangıçları 4 ayın en düşüğünde... ABD'de konut başlangıçları martta önceki aya kıyasla yüzde 6,8 azalışla 1 milyon 215 bin oldu.

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin 2016 İstanbul Markalı Konut Araştırması'na göre, Bahçeşehir’de konut fiyatları ikiye katlandı.

İngiltere’de konut fiyatları yüzde 5,8 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları şubatta bir önceki aya göre hız kazanarak yıllık bazda yüzde 5,8 yükseldi.

İngiltere'de konut fiyatlarının artış hızı geriledi!

Halifax'ten yapılan açıklamada, İngiltere’de konut fiyatları 2017'nin ilk çeyreğinde yüzde 3,8 ile son 4 yılın en düşük seviyesine gerilediği belirtildi.

Kocaeli'de konut fiyatları hızla artıyor!

Gelişen bölgeler arasında sayılan Kocaeli'de konut fiyatlarında hızlı bir artış gözlemlendi. Peki Kocaeli'nde konut fiyatlarının bu kadar hızlı artmasının nedeni nedir? Sorunun cevabı haberimizde yer alıyor.

İzmir’de konut satışları yüzde 4.5 arttı!

Konut satışında Türkiye lideri İstanbul bu sene yüzde 3.06 ile düşüş gösterirken, İzmir’de konut satışları bu sene yüzde 4.52 artışla Türkiye ortalamasına yaklaştı.

Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor!

ABD’nin tatil kenti Miami Türk yatırımcısı ve vatandaşları için yatırım merkezi oldu. Türk inşaat yatırımcıları Miami'de konut üretiyor.

İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı!

Çiçek Kardeşler Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı olduğunu açıkladı.

TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Denizli’de basın toplantısı düzenledi. TOKİ’den, Denizli’de konut hamlesi....

oturunca öde konut kampanyası Haberi

oturunca öde konut kampanyası

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul, hayatının evine kavuşmak için bekleyenlere “Oturunca Öde” kampanyası ile kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Haziran ayında başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek “Oturunca Öde” kampanyasıyla HEP İstanbullular ilk taksitlerini Mayıs 2017’de evlerinde oturmaya başlayınca ödeyecek.


Tekfen Emlak Geliştirme; HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde ev sahibi olmak isteyenlere, ‘Oturunca Öde’ kampanyasıyla kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, kredi ile ev alan HEP İstanbullular; ilk taksitlerini evlerine oturunca Mayıs 2017’de ödemeye başlayacak.


Nisan 2017’de hayatın başlayacağı HEP İstanbul’da “Oturunca Öde” kampanyası kapsamında 120 aya varan vade oranıyla ev alanlar, kredilerini Nisan 2017’de kullanmış gibi ödemeye başlarken istedikleri...