10 / 05 / 2024

Ovacık Kayak Tesisi nerede

Ovacık Kayak Tesisi nerede

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Tokat Hıdırlık Sosyal Tesisi açıldı!

Kanal Tokat projesi kenarında yapımına başlanan Hıdırlık Sosyal Tesisi tamamlanarak, hizmete açıldı.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Esenler'deki millet bahçesine 18.7 milyon liralık spor tesisi!

Esenler'deki 15 Temmuz Millet Bahçesi'ne 18.7 milyon liralık spor tesisi yaptırılacak. Ayrıca tesislerin 400 günde tamamlanması planlanıyor.

Arnavutköy Küçük Sanayi Tesisi Projesi hazır!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Haraççı’ya inşa edilecek olan olan Küçük Sanayi tesisi hakkında da bilgi verdi.

TOKİ Tunceli Ovacık kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tenceli Ovacık'ta hayata geçirdiği 314 konutun kura çekilişi yapıldı.

Ovacık TOKİ kura sonucu!

Ovacık TOKİ kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 314 adet konut bulunuyor.

Ovacık Kayak Tesisi nerede Haberi

Ovacık Kayak Tesisi nerede


Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 4,5 milyon liralık bir yatırımla yaptırılan kayak tesisi yörenin yeni cazibe merkezi oldu.

Kar kalınlığının 1,5 metreyi aştığı Ovacık'ta hizmete açılan kayak tesisi, Elazığ, Erzincan, Malatya, İstanbul başta olmak üzere birçok ilden gelen kayakseverlere konaklama ve kayak yapma imkanı sunuyor.

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıl önce hizmete giren tesise gün geçtikçe ilginin artığını belirterek, şunları söyledi:

"Kayak tesisinin Ovacık ilçesine büyük katkısı var. Kış dönemi bizim en çok sıkıntı çektiğimiz dönem. Bunun nedeni karın yağması ve insanların büyükşehirlere gitmesi. Ama bu yıl kayak tesisi kayak tesisinin hem sosyal açıdan hemde ilçeye ekonomik olarak katkısı büyük olmaya başladı. Esnaf kışın altı ay boyunca hakikaten sıkıntılar yaşıyordu, bu hem esnaf açısından...