06 / 05 / 2024

Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı

Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı

Karadeniz'i Doğu ve Güneydoğu'ya bağlayacak olan Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı. Mesafeleri yarı yarıya kısaltacak olan tüneller, bölge ekonomisini de canlandıracak.

Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı!

Karadeniz'i Doğu ve Güneydoğu'ya bağlayacak olan Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı. Mesafeleri yarı yarıya kısaltacak olan tüneller, bölge ekonomisini de canlandıracak

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Gıda İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Dede ve Mesut Yılmaz Ekşi ortaklığında kuruldu.

MC Ekspertiz Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Ekspertiz Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cankurtaran tarafından kuruldu. 

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasında inşaatı tamamlanan Cankurtaran Tüneli'nin açılışını Ulaştırma Bakanı Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Bak yaptı.

Cankurtaran Tüneli 1 Mart'ta açılacak!

Artvin'in 60 yıllık hayali olan ve  inşasına 2010 yılında başlanan Rize-Artvin-Ardahan karayolundaki 690 rakımlı Cankurtaran Geçidi'nde bulunan Cankurtaran Tüneli'nin açılışı için tarih verildi. 

Ovit Tüneli'nin yüzde 97'si tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid döneminde başlanan ve 2018'in "en uzun" çılgın projesi olan Ovit Tüneli’nin yüzde 97’si tamamlandı.

Ovit Tüneli tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye'nin en uzun tüneli Ovit'in bir tüpünün tamamlandığını açıkladı.

Artvin Cankurtaran Tüneli yıl sonunda açılacak!

Artvin'in Hopa ve Borçka ilçeleri arasına inşa edilen Cankurtaran Tüneli, Türkiye'nin en uzun ikinci çift tüplü tüneli olacak. Tüneli yıl sonunda açılacak.

Ovit Tüneli için ayrılan ödenek mecliste konu oldu!

2017 Yılı Yatırım Programı'nda Ovit Tüneli ve bağlantı yolları için ayrılan ödenek meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ovit Tüneli 2018'e kalmadan açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "Türkiye'nin kuzeyiyle güneyini bağlayacak 18 koridordan biri olan Ovit Tüneli'nde çalışmalar hızlandı. Tüneli, 2018'e kalmadan yıl sonunda hizmete açacağız" dedi.

Ovit Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Dağcı imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün Kartal'da kuruldu.

Cankurtaran Tünelinin inşaat sorunu TBMM gündeminde!

Artvin Hopa Dağı (Cankurtaran) tünelinin taahhüt edilen süre zarfında tamamlanamaması ve inşaatta yaşanan aksaklıklar için Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi..

Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı Haberi

Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı

Karadeniz'i Doğu ve Güneydoğu'ya bağlayacak olan Ovit ve Cankurtaran tünellerinde sona yaklaşıldı. Mesafeleri yarı yarıya kısaltacak olan tüneller, bölge ekonomisini de canlandıracak. Doğu Karadeniz ekonomisini şahlandıracak olan Ovit ve Cankurtaran tünellerinde ışık göründü. Yılsonunda açılması hedeflenen ve çalışmaları son hızla devam eden tüneller, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri arasında aşırı kar ve çığ tehlikesi nedeniyle aksayan ulaşımı kesintisiz ve güvenli hale getirecek. Mesafeleri kısaltacak olan tüneller, Doğu Karadeniz'in ihracat hacmini artırırken ekonomisini de canlandıracak. 


MESAFELER KISALACAK 

Rize'yi Erzurum'a bağlayan 2 bin 640 rakımdaki Ovit Geçidi'ne çift tüp geçit şeklinde inşa edilen Ovit Tüneli'nin yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor. 14 bin 700 metrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tüneli olacak Ovit, bağlantı yollarıyla birlikte yaklaşık 1.5 milyara mal edilecek. Hortik ve Güneyce...