08 / 05 / 2024

Oya Akkor prime değerleme

Oya Akkor prime değerleme

Prime Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nde Genel Müdür Yardımcısı olsn Oya Akkor kimdir? Oya Akkor, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oya Akkor, ne zamandan beri genel müdür yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Manisa Prime projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı Manisa Prime projesinde sona gelindi.

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Taahhüt Plastik Kimya Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Bilgiç tarafından kuruldu.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Manisa Prime projesini inceledi.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Manisa Prime projesi ne zaman tamamlanacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve tamamlandığında kentin yeni gözdesi olacak olan Manisa Prime projesinde çalışmalar devam ediyor.

Manisa Prime projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan Manisa Prime projesinde kaba inşaat tamamlandı. 

Oya Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oya Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Ebcin tarafından kuruldu.

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım’a transfer oldu!

Oya Marangozoğlu, Tepe Emlak Yatırım'ın kiracı ilişkileri ve kiralama hizmetleri müdürlüğü pozisyonuna atandı...

Oya Akkor prime değerleme Haberi

Oya Akkor prime değerleme

Oya Akkor kimdir?

Oya Akkor, Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Bölümünden 1995 yılında mezun oldu.


Sırasıyla Sermaye Piyasası Kurulu'nda,  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Finans Uzmanı ve Vektör Gayrimenkul Değerleme’de Sorumlu Değerleme Uzmanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 


Oya Akkor, 2009 Ağustos ayında kurulan Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Sorumlu Değerleme Uzmanı ve Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde İstanbul’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti vermektedir.


Cem Demiröz...