19 / 05 / 2024

oyak beton 2 yeni tesis kuruyor

oyak beton 2 yeni tesis kuruyor

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, ‘İzmit Körfez Geçiş Köprüsü” projesinin güney yakasına iki adet tesis kurmak için de çalışmalara başladıklarını aktardı...

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Beton fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı! 13 Eylül 2023 beton fiyatları

İnşaat sektörünün önemli malzemelerinden olan betona ocaktan bu yana rekor zam geldi.  Fiyatlar neredeyse 2 katına çıktı. Peki beton fiyatları ne kadar? Güncel beton fiyatları kaç lira? 13 Eylül 2023 beton fiyatları

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rabia Güneyse tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünü 2021'in 2'nci yarısında neler bekliyor?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan istatistiklere göre; 2019'da hazır beton sektöründe ciddi bir düşüş kaydedildi. Peki inşaat sektörünü 2021'in 2'nci yarısında neler bekliyor? THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, sektörü ve verileri değerlendirdi.

İzmir'deki binaların beton kalitesi korkutuyor!

İzmir’de tarihin en büyük yıkımlarından birine sebep olan depremin üzerinden henüz 2.5 ay bile geçmedi. Bayraklı’da yıkılan binaların bazılarında C3 kalitesinde beton kullanıldığı belirlendi.

OYAK Beton, OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş. ile birleşti!

OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş., hızlı ve karlı büyüme stratejisi çerçevesinde OYAK Beton ile birleşti.

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

İnşatta, son 2 yıldır ilk kez 2 ay üst üste hareketlilik yaşandı!

Hazır Beton Endeksi 2019 Ekim Ayı Raporu, son 2 yıllık inşaat faaliyetlerinde ilk kez iki ay üst üste devam eden bir hareketlilik yaşandığını ortaya koydu...

oyak beton 2 yeni tesis kuruyor Haberi

oyak beton 2 yeni tesis kuruyor

İzmit Körfezi üzerine yapılan ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğuyla dünyanın dördüncü büyük asma köprüsü olacak olan ‘İzmit Körfez Geçiş Köprüsü” projesinin alt yüklenicisi STFA ile sözleşme yaptıklarını belirten Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, projenin güney yakasına iki adet tesis kurma çalışmasına başladıklarını aktardı.


Yücel, diğer taraftan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nda kullanılacak 1 milyon metreküp betonun üretimini sağlayacak biri apron santrali olmak üzere toplam üç adet beton santralinin montaj ve altyapı çalışmalarına da hızla devam ettiklerini dile getirdi. Marmaray ÇR3 projesi kapsamında yenilenecek olan 63 kilometrelik Halkalı Gebze Banliyö Hatıı’na hizmet verecek tesislerinde, yüz yıl ömürlü performans beton üretimini sağlayacak şekilde gerekli revizyonlar ve yatırımlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yücel, “Ayrıca betonun en önemli girdilerinden birisi olan agrega için dört adet agrega ocağımız...