05 / 05 / 2024

Oyak Buca Konutlarını kim tasarlıyor

Oyak Buca Konutlarını kim tasarlıyor

Oyak Buca Konutları, sunduğu mekansal zenginlikler ve planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği Buca Konutları'nın 46 tanesi daha satışa çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin fiyatları, 159 bin ile 195 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları'ndaki 23 daire satışa çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da hayata geçirdiği konutların 23 dairesini daha ihale yoluyla satışa sunuyor.

İzmir Buca Konutları'nda yeni fırsat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

İzmir Buca Konutları'ndaki 34 daire 4 saatte satıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da kentsel dönüşüm projelerinde kullanmak için inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Büyük ilgi gören ihaleye 289 talep geldi. Konutlar 4 saat gibi kısa bir süre içinde satıldı.

İzmir Buca Konutları yeni sahiplerini bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da inşa ettiği konutların 34 dairesini ihale yoluyla satışa sundu. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihi 14 Aralık.. 3+1 dairelerin fiyatları, 160 bin ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Oyak Buca Konutları'nda insan odaklı yerleşim ön planda!

Oyak Buca Konutları, sunduğu mekansal zenginlikler ve planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.

Oyak Buca Konutları 1. etapta yaşam başladı!

İzmir Körfezi’ne hakim Buca sırtlarında inşa edilen ve iklimsel özelliklerin avantaja dönüştürüldüğü bir mimari anlayışla ele alınan Oyak Buca Konutları’nın 1. etabında yerleşim başladı.

Oyak Buca Konutları 'nda 38 bin lira peşinatla!

Oyak Buca Konutları 'nda fiyatlar 98 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin teslimlerinin Kasım 2015 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Adana Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları teslim edildi!

Adana'nın Ceyhan İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen ve Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve toplam 137 daireden oluşan Oğuzeli ve Türkmeneli Toplu Konutları'nın tapuları törenle hak sahiplerine teslim edildi...

Kurtköy Trillium Konutları'nın havadan yeni videosu!

Kurtköy Trillium Konutları'nın havadan yeni videosu havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi. İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen proje 9 katlı 3 bloktan meydana geliyor.

Pera GYO Sümerpark Konutları'nın 3. bloğu için Ontan İnşaat ile anlaştı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Konutları'nın 3. bloğunun inşaatı için Ontan İnşaat ile anlaşma sağlandı...

Metroya yakın konutların fiyatları artıyor!

Metro inşaat başlar başlamaz konutların fiyatları artıyor. Metro seferleri başlayınca da konut fiyatları daha da artıyor...

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri!

Dumankaya Modern Bahçeşehir Konutları'nın havadan yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Oyak Buca Konutlarını kim tasarlıyor Haberi

Oyak Buca Konutlarını kim tasarlıyor

İzmir Körfezi’ne hakim Buca sırtlarında inşa edilen ve iklimsel özelliklerin avantaja dönüştürüldüğü bir mimari anlayışla ele alınan Oyak Buca Konutları, kullanıcılarına sunduğu mekansal zenginlikler ve komşuluk ilişkilerini geliştirecek potansiyelde planlanan sosyal alanlar sayesinde, mimarları Murat Aksu ve Umut İyigün’ün “insan odaklı mimarlık” yaklaşımının iyi örneklerinden biri olarak ayrışıyor.


Türkiye’nin birçok kentinde birbirinden farklı ölçeklerde önemli mimari ve iç mimari projelere imza atan MuuM tarafından tasarlanan ve İzmir Körfezi’ne hakim Buca sırtlarında bir vadinin iki yamacına yayılmış, farklı etaplarda hayata geçirilecek bir konut yerleşimi olarak ele alınan Oyak Buca Konutları’nın 1. etabında yerleşim başladı.


MuuM kurucuları Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün tarafından, kullanıcıların konut ve sosyal yaşantılarına yönelik olanaklarının geliştirilmesi temel düşüncesiyle sosyal alanların yer aldığı ana avlu...