02 / 05 / 2024

Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş.

Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş.

İnegöl'ün en önemli marka değerlerinden biri Oylat Kaplıcaları, şifalı sularının yanı sıra doğal güzellikleri ve havasıyla dikkat çekiyor...

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa'nın iki yakası tünelle bağlanıyor!

Bursaray hattı nedeniyle yıllar önce bağlantısı kesilen Sıcaksu, Sırameşeler ve Alemdar bölgeleri ile Çekirge, Muradiye ve Kükürtlü bölgesi Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara yolu üzeri kaplıcalar mevkiine yapılacak tünelle birbirine bağlanacak.

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başladı!

Sivas Soğuk Çermik Kaplıcası'nda çalışmalar başlatıldı. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu, Sivas'ın en önemli kaplıcalarından biri olan Soğuk Çermik Kaplıcası'nda başlatılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Esenyurt sağlık turizmiyle atağa kalkıyor!

İstanbul'un konut ve gayrimenkul alanında merkez olan ilçesi Esenyurt şimdi de sağlık turizmiyle gündemde.Sağlık turizmi yatırımcılarının dikkatini çeken ilçe Başkanı Kadıoğlu,''Esenyurt kaplıcalar diyarı olacak''dedi.

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş. Haberi

Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş.

Bursa - Eskişehir karayolu üzerinde Yenişehir havalimanına 50 km inegöle 27 km uzaklıktaki oylat kaplıcaları Uludağ'a sırtını dayamış olup iki tarafı yemyeşil vadiler ile çevrili bir yamaç üstüne kurulmuştur. Oylat deresinin suladığı vadi, doğanın sessizliği ve yumuşaklığı sayesinde dinlendirici bir özelliğe sahiptir. 


Çeşitli hastalıklara şifa dağıtan oylat kaplıcaları bir çok hastalığa iyi gelmektedir. Romatizma, kireçlenme, siyatik,hipertansiyon, ağrılı sinir hastalıkları,sürmenaj, çocuk felci, kadın hastalıkları, sinir yıpranmaları, stres,kırık sekeller, idrar yolu iltihabı, taş, kum düşürme, mide ülseri, cilt hastalıkları ve selülit gibi hastalıklara doğar tedavi kaynağıdır.


Deniz seviyesinden 840 metre yükseklikte olan oylat kaplıcaları Uludağ eteklerinde dağ ve iklim tedavisi için gerekli bütün özelliklere sahiptir. 


Dört mevsim düşlediğiniz tatili Oylat'ta bulabilirsiniz. Oylat Kaplıcaları Turizm A.Ş. bünyesinde Yeni Çağlayan, Çağlayan, Aşiyan ve Aşiyan Apart otellerinde...