15 / 05 / 2024

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Kimin

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Kimin

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Adil Mahmut Eroğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu, 21 Haziran 2019 tarihinde görevinden istifaen ayrıldı...

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Nurettin Eroğlu: Türkiye’nin üretici gücü olmaya devam ediyoruz!

Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edindiklerini ve bu doğrultuda yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eroğlu, 2018 yılını değerlendirdi..

Antalya Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

Mevlüt Uysal'dan dünya şampiyonu Beytullah Eroğlu'na daire sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Dünya Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre kelebekte altın, 50 metre sırtüstünde de bronz madalya kazanan Beytullah Eroğlu'na bir daire hediye sözü verdi. 

Eroğlu Skyland Seyrantepe daire fiyatları!

Skyland İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede peşinatsız 3 bin 300 TL taksitle ödeme yapılabiliyor...

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu.

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Kimin Haberi

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Kimin

Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Sedat Eroğlu imzasıyla bugün kuruldu. 


Öz Eroğlu Turizm İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır TURİZM 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava...