15 / 05 / 2024

Öz-kar İnşaat çamlıca cami

Öz-kar İnşaat çamlıca cami

Çamlıca Camii’ni yapacak firma belli oldu. Camiyi, Kâbe’nin genişletme projesini yapan Gür Yapı ile Öz-kar İnşaat Ortak Girişimi’nin inşa edeceği ortaya çıktı. Avlusu dahil 30 bin kişilik planlanan cami için iki ortağa verilen süre ise 900 gün...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sakız Acağı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile H. Hüsamettin Koçak, Ali Gedik ve Müslüm Gedik tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Öz Emg İnşaat Otomotiv Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emg İnşaat Otomotiv Tekstil ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İlgüy tarafından kuruldu.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldız Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Akyıldız tarafından kuruldu.

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SRP Global Yapı Çözümleri İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Deniz Yıldız tarafından kuruldu.

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılyaka İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sakın tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seymen İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Plastik ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kereci tarafından kuruldu.

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kenan Yıldız Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Yıldız tarafından kuruldu.

Öz-kar İnşaat çamlıca cami Haberi

Öz-kar İnşaat çamlıca cami

İstanbul Üsküdar’daki Çamlıca Camii projesinde son nokta… Yarışmada ikinci olan çalışmanın uygulanacağı inşaat ihalesini, Kâbe’nin genişletme projesini de gerçekleştiren Gür Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Dış Ticaret ve Öz-Kar İnşaat Tic. Ve Sn. AŞ. ortak girişimi kazandı. İstanbul Cami ve Eğitim-Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nde yapılan ihalenin bedeli ise 111 milyon 500 bin TL. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii ile Eyüp’teki Vialand’ın da bulunduğu projelerde imzası olan Gür Yapı ile Öz-Kar İnşaat’ın Çamlıca Camii için inşaat süresi 900 gün olarak planlandı. 57 bin 511 metrekarelik alanda camiyle birlikte eğitim ve sosyal-kültürel tesisler de yer alacak. Cemaat kapasitesi avlu dahil 30 bin kişilik tasarlanan cami, yaklaşık 15 bin metrekare alana oturtulacak.  ...