05 / 05 / 2024

Öz Menteşler İnşaat

Öz Menteşler İnşaat

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Menteş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart 2015 tarihinde Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıllar Metal İnşaat Danışmanlık Tedarik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kızıl tarafından kuruldu.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eza Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aslan tarafından kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kirbaş tarafından kuruldu.

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özçetinkayalar Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çetinkaya ve Şaban Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ylmz Kardeşler İnşaat Yapı Nalburiye Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Yilmaz tarafından kuruldu.

Öz Menteşler İnşaat Haberi

Öz Menteşler İnşaat

Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Menteş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu. 


Öz Menteşler İnşaat Plastik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabınaarazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinekat karşılığı binalar yapmak.  2  Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak.  3- Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları,sentetik,selülozik,akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin alımını ve satımını yapmak.  4- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemelerive turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek...