14 / 05 / 2024

Öz Naila Otelcilik nerede

Öz Naila Otelcilik nerede

Öz Naila Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İskender Güney tarafından kuruldu.

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaç Yönetim Danışmanlığı Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akkuş tarafından kuruldu.

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanyon Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Medeni Kahraman, Uğur Koçak ve Umut Cıvan İpekyüz ortaklığında kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eröz Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çelik  ve Öztürk Kani tarafından kuruldu.

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balöz Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek Sücettin Özyildirim tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Cya Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Cya Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Cüneyt Göz tarafından kuruldu.

Öz Naila Otelcilik nerede Haberi

Öz Naila Otelcilik nerede

Öz Naila Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İskender Güney tarafından kuruldu.
 

Öz Naila Otelcilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Turizme yönelik otel, motel, bar,pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri...