08 / 05 / 2024

özak ataşehir ofis projesi

özak ataşehir ofis projesi

Özak GYO'nun Ataşehir Projesi'nde satışların Kasım 2012'de başlaması planlanıyor.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Ataşehir My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 120 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ataşehir My Newwork projesinde ofis alanları 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. My Newwork projesinde fiyatlar metrekare bazında belirleniyor.

Ataşehir My Newwork projesinde metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ofis büyüklüklerinin 106 ile 172 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Ataşehir'de yükselen projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzalı My Newwork, Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

özak ataşehir ofis projesi Haberi

özak ataşehir ofis projesi



Özak GYO'nun Emlak Konut'tan aldığı Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 5. bölgede yer alan arsada yeni ofis projesini inşa ediyor. 5 bin 800 metrekare alanda hayata geçireceği Özak Ataşehir Projesi'nde perakende ticari üniteler ve A sınıfı ofisler yer alacak.  Özak Ataşehir Projesi'nde alt katlarda özel işletmeler için alanlar yer alırken, 4. kattan sonrası ofisler için tasarlanıyor.




Özak Ataşehir Projesi'nde alt katlarda yer alan ticari ünitelerin büyüklüğü 50 metrekare ile 4000 bin metrekare arasında değişirken, üst katlarda ofis büyüklükleri 50 metrekareden başlayıp 2000 metrekareye kadar uzanıyor.




Özak Ataşehir Projesi'nde her ofis için tasarlanmış teraslar, kat bahçeleri, özel toplantı odaları, cafe ve restoran gibi alanlar yer alıyor.



http://www.ozakgyo.com


212 486 36 50 





Gülcihan...