02 / 05 / 2024

özak Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim

özak Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim

Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim kısmı 0212 633 53 53 numaralı telefonlardan sağlanabiliyor...

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Bayrampaşa Axis İstanbul 15 Mayıs'ta açılıyor!

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor. Sur Yapı ve Hayat Holding imzası taşıyan Axis İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Bayrampaşa Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de açılacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe projesi ulaşıma bağlanıyor!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa'daki projesi Hayat Tepe'deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Hayat Tepe Bayrampaşa'da 2014 yılı fiyatları geçerli!

Özak GYO imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayat Tepe projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerde 2014 yılı fiyatları geçerli olup faizlerde 0,79 olarak sabitlendi.

Bayrampaşa Hayat Tepe'de son kalan konutlar için faiz yüzde 0.79!

Özak'tan, yeni projeye eski fiyat kampanyası ÖZAK GYO, Hayat Tepe'de, kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79'a sabitleyerek 2014 yılı fiyatlarını koruduğunu açıkladı.

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites için geri sayım başladı!

ÖZAK GYO'nun İstanbul Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites projesinin satışına başlanıldı!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Hayat Tepe projesinden sonra yeni bir projeye daha imza atacak. 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesinin satışına başlanıldı.

Hayat Tepe Suites Bayrampaşa'da daire satışlarına başlandı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesine kardeş geliyor. 54'ü 1+1 ve 12'si 2+1 olmak üzere toplam 66 daireden oluşacak Hayat Tepe Suites projesinin satışma başlandı.

Bayrampaşa Hayattepe Suites'te daire satışları başladı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesinin yanına ek olarak, 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesi hayata geçiyor..

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites satış ofisi!

Bayrampaşa Hayat Tepe Suites satış ofisi telefon numarası (0212) 633 53 53 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 72 metrekare alan arasında değişiyor.

Bayrampaşa'da 2 yeni bilgi evi açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı..

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzası ile hayata geçirilen Bayrampaşa Axis İstanbul Ofisleri 'nde yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı bulunuyor.

özak Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim Haberi

özak Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim

Özak GYO'nun hayata geçirdiği Hayat Tepe Evleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da yükseliyor. Eylül 2014'te teslimlerin yapılacağı Hayat Tepe Evleri'den stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut tipleri yer alıyor. 


546 konuttan meydana gelen Bayrampaşa Hayat Tepe projesinde konutların fiyatları 190 bin liradan başlıyor ve 980 bin liraya kadar yükseliyor. 


Hayat Tepe Rezidans'ta stüdyolar 43-45 metrekare, 1 oda 1 salon konutlar 53-56-65-85 metrekare, 2 oda 1 salon konutlar 104-131 metrekare, 4 oda 1 salon konutlar 237-238 metrekare şeklinde tasarlandı. 




Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim 

Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim telefon :0212 633 53 53

Bayrampaşa Hayat Tepe iletişim web sitesi:http://www.ozakgyo.com/hayattepe/

Kübra...