05 / 05 / 2024

Özak Hayattepe daire fiyatları

Özak Hayattepe daire fiyatları

Özak Hayattepe Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Eylül 2014 'te teslim edilecek olan projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Özak Doa Göktürk projesinde teslimler başladı!

Özak GYO tarafından, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da daire teslimleri, yapılıyor.

Büyükyalı Evleri daire satış fiyatları!

Teslimlerinin 2019 yılında yapılması planlanan Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile inşa ediliyor...

Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire!

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Özak GYO ciroyu 1 milyar liraya çıkaracak!

Özak GYO, 2017 yılını bu yılı 1 milyar liralık ciro ile kapatacak. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 2016 yılını 200 daire satarak 500 milyon liralık ciro ile kapatmıştık. Bu yılın şubat ayında ise 100 milyonun üzerinde ciro elde ettik. " dedi.

Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017!

Toplam 660 milyon TL yatırımla inşa edilen Büyük Yalı Zeytinburnu projesinde 1.500 konut, ofis ve ticari birim alanları bulunuyor. Proje Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyük Yalı Zeytinburnu daire fiyatları 2017...

Hayat Tepe'deki 4 daire 3.2 milyon TL'ye satıldı!

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Hayat Tepe projesinde yer alan 4 adet daire 3 milyon 287 bin 128 TL+KDV bedelle satıldı.

Özak Hayat Tepe'deki 51 daire 13.6 milyon Euro'ya satıldı!

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Özak GYO Hayat Tepe Projesi'ni metroya bağlayacak!

Özak GYO’nun Bayrampaşa’da öne çıkan lüks konut projesi Hayat Tepe, daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin ulaşım sorununa kalıcı çözüm getiren ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Özak GYO, Hayat Tepe projesini metroya bağlayacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

ÖZAK GYO Hayat Tepe Suites Evleri'de teslimler Kasım'da!

ÖZAK GYO'nun Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinin kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Şirketten yapılan açıktamda projenin daire sahiplerine Kasım ayında teslim edilmesinin planlandığı aktarıldı.

Bayrampaşa Hayattepe Suites'te daire satışları başladı!

ÖZAK GYO'nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki Hayat Tepe projesinin yanına ek olarak, 66 daireden oluşacak yeni Hayat Tepe Suites projesi hayata geçiyor..

Özak Hayat Tepe projesi aylık kira gelirleri!

Mutluluk mimarisi olarak tanımlanan Özak Hayat Tepe projesi İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yükseldi. İstanbul Özak GYO Hayat Tepe projesinde aylık kira gelirleri daire büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor.

Hayattepe'de 3 bin 500 TL kira getirisiyle 3+1!

Hayattepe projesinde 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin kira getirisi 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Özak Hayattepe daire fiyatları Haberi

Özak Hayattepe daire fiyatları


Hayattepe Evleri  İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa 'da yer alıyor. Proje Özak GYO imzası taşıyor.


Bayrampaşa Hayat Tepe 'de; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişen alanlara sahip dairelerin yer aldığı Özak Hayattepe Evleri 'nin teslimlerinin Eylül 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Özak Hayattepe Evleri fiyatları:

2+1 daireler 425 bin TL'den, 

3+1 daireler ise 641 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Özak Hayattepe Evleri 'nde; kapalı basketbol sahası, pilates-yoga salonu, fitness center, kafeterya, masa tenisi, masaj salonu, çocuk kulübü, koşu parkuru, spa, buhar odası, kış bahçesi, amfi tiyatro, sauna, kapalı yüzme havuzu, 



Telefon: (0212) 633 53 53

Web Adresi: www.hayattepe.com

Ceren...