04 / 05 / 2024

Özakıncılar İnşaat Yapı adres

Özakıncılar İnşaat Yapı adres

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuska İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Çimen tarafından kuruldu.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukaya İnşaat Yapı Mamulleri Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karakuş tarafından kuruldu.

Twitch’de yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar belli oldu! İşte detaylar!

Twitch'e 2023'te eklenecek özellikler belli oldu. Yayıncıların para kazanmasını sağlayacak yeni yollar geliyor. İşte haberin detayları…

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Özakıncılar İnşaat Yapı adres Haberi

Özakıncılar İnşaat Yapı adres

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi, Karacabey Caddesi, No:7...