05 / 05 / 2024

Ozan Balaban Emaardan ayrıldı

Ozan Balaban Emaardan ayrıldı

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. İşte Ozan Balaban'ın veda yazısı...

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Oğuzhan Koç, Ozan Doğulu'nun stüdyosunu kiraladı!

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç yeni şarkılara imza atmak için Ozan Doğulu'nun Arnavutköy'deki stüdyosunu kiraladı.

Ömer Ozan Köksal yeni şirket kurdu!

Bir dönem Martı Otel'in hisselerini toplayan Ömer Ozan Köksal, Beylerbeyi Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Meltem Şenol Balaban: Kentsel dönüşüm bütün olarak düşünülmeli!

ODTÜ Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Meltem Şenol Balaban İzmir'de yaşanan deprem sonrasında yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmalarının bütün olarak yapılması gerektiğini dile getirdi.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da 100 bin TL'ye villa kiraladı!

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Bodrum'da, misafirleri için yaklaşık 100 bin liraya ev kiraladı.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Ozan Güven: Karadağ'dan ev almadım!

Oyuncu Ozan Güven önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi. Güven, 'Karadağ'da ev aldı' haberlerini yalanladı.

Cem Yılmaz: Ozan Güven'le evleri ayırdık!

Cem Yılmaz, Twitter’da kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Yılmaz, takipçisinin "Bence Ozan Güven'e verdi teli, uyudu" şeklindeki yorumuna, "Ozan'la evleri ayırdık. Çok zaman oluyor" yanıtını verdi.

Ozan Balaban Emaardan ayrıldı Haberi

Ozan Balaban Emaardan ayrıldı

Emaar Bölge CEO'su olarak görev yapan Ozan Balaban, 10 yıldır çalıştığı şirkete veda etti. 


İşte Ozan Balaban'ın  veda yazısı...



Değerli basın mensubu arkadaşlarım,


Türkiye iştirakini 10 yıl önce dört kişiyle kurduğumuz ve ülkemizde bugüne kadar milyarlarca dolar yatırım yapmış olan Emaar Properties PJSC’deki tüm görevlerimden hayatımda yapmak istediklerimi daha fazla ertelememek adına kendi isteğimle ayrılıyorum.


Türkiye’de gayrimenkul sektöründeki en büyük ve direkt yabancı yatırımın sahibi olan Emaar, kurduğumuz ve geliştirdiğimiz çizgide, yoluna ve yatırımlarına devam edecektir. Böylesine büyük bir yatırımcının üyesi olmaktan her zaman gurur ve onur duydum. Yarattığımız projeler aynı çizgide gelişerek büyürken, Emaar’ın Türkiye yatırımlarına devam edeceğine olan inancım da tamdır.


Emaar’ın bir üyesi olmamı sağlayan ve her zaman en büyük destekçilerimden olan Emaar Properties PJSC’nin Chairman’i Sayın Mohamed Alabbar’a, yola birlikte...