18 / 07 / 2024

Ozan Balcı

Ozan Balcı

Programda ayrıca Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, protokol üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar yer aldı.

Ozan Güven, Cunda'ya yerleşti!

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası nedeniyle zor günler geçiren Ozan Güven, Cunda adasına yerleştiği öne sürüldü.

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mab Balcılar Mimarlık Mühendislik İnşaat Pazarlama E-Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Balcı tarafından kuruldu.

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Ozan Güven evini terk etti!

Sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiaları ile gündeme gelen Ozan Güven, magazin basınından saklanıyor. Ünlü oyuncu, görüntülenmemek için Levent'teki villasına gitmiyor.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Mustafa Balcı: Depremde temel sorun yapı stokunun depreme dayanıksız olmasıdır!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Deprem master planının yerel yönetimler tarafından uygulanması gerektiğini belirtti ve "Depremde en temel sorunun fay hatlarından değil, yapı stokunun depreme dayanıksız olmasından kaynaklanıyor" dedi...

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Süreyya Yalçın ve Ozan Baran Miami’de restoran açacak!

Hataylı işadamı Ozan Baran ve ABD’de yaşan Süreyya Yalçın Miami’de Hatay mutfağına özgü bir restoran açmayı planlıyor...

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisinin imar planı iptal edildi!

İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nin 81 dönümlük arazisine AVM ve rezidans yapılmasının önünü açan imar planları iptal edildi.

Emel Balcı kimdir?

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?

Ozan Balcı Haberi

Ozan Balcı

Programda ilk olarak konuşan İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, yapımı tamamlanan hizmet binasının özelliklerine dair bilgiler verdi. Son konuşmayı yapan Vali İ. Halil Çomaktekin ise şunları kaydetti: “Ülkemizin ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Amasya ve Merzifon ulaşım bakımından çok önemli bir kavşak noktasındadır. Burası Karadeniz’e ve İç Anadolu’ya açılan bir kapı, Doğu ve Batı’nın kesişme noktası. Devletin olmazsa olmaz sunacağı çok önemli hizmetler vardır. Bunlar öncelikli olarak trafik güvenliği ve sağlık hizmetleridir.

Geçen ay Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde helikopter ambulansın uçuşuna imkân verecek helikopter pistini açtık. Acil olaylara, trafik kazalarına, sağlık sorunlarına müdahale etme bakımından yapılan helikopter pistinin kavşak noktasında olması önemliydi. Bugünde burada trafik hizmetlerinin güvenli bir şekilde akışı,...