25 / 07 / 2024

Ozan Batıgün

Ozan Batıgün

Biz Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Cevat Birol Güven ve Ozan Batıgün ortaklığında kuruldu.

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı.

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi 2023'te tamamlanacak!

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi Danimarka'nın 7 bin nüfuslu Brande beldesinde inşa ediliyor. 64 kilometre öteden görülmesi mümkün kulenin 2023'te tamamlanması planlanıyor.

Gayrimenkul yatırımcısı Ege'ye yöneldi!

Stratejik danışmanlık bürosu bulunan tıp doktoru Ozan Batıgün, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Batıgün, kısa sürede tahminlerin ötesinde gayrimenkul alanında taleplerle karşılaştığını söyledi.

Kastamonu Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kastamonuluların 11 yıllık yeni hastane hasreti sona eriyor. Batı Karadeniz'in en büyük hastanesi olacak olan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin açılması için artık gün sayılıyor.

Ozan Tüzün: Dönüşümde insan haklarından vazgeçilemez!

Mimarlar Odası Adana Sube Başkanı Ozan Tüzün, Genel Sekreter Eren Tümer, YK Üyesi Nusret Bas ve Mesleki Denetim Sorumlusu Gökçe Çelik, Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret edip, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı!

Batıgöz Sağlık Grubu, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının ardından ilk kez İstanbul'da faaliyete başladı. Batıgöz, İstanbul'daki ilk şubesini Altunizade'de açtı. BATIGÖZ, böylece ilk kez İstanbullularla buluştu.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi Anneler Günü'nde açılacak!

Mamak'ta ünlü halk ozanı Neşet Ertaş'm isminin verildiği Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi açılacak. Açılış anneler gününde yapılacak.Tesis başta Yeşilbayırlılar olmak üzere tüm Mamaklılara hizmet verecek.

Biz Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Biz Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi 11 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Cevat Birol Güven ve Ozan Batıgün ortaklığında kuruldu.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye! Son gün 5 Ocak!

Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Batı Yapı’nın düzenlemiş olduğu kampanyada firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade 0 faiz ödeme sistemi için son gün 5 Ocak 2015 olarak belirlendi

Meteoroloji uyardı: 5 gün boyunca yağış var!

Marmara'ya yağış geliyor. 5 gün boyunca yağmur var. Meteoroloji'ye göre 5 gün boyunca tüm Türkiye'de yağmur görülecek. Türkiye'nin kuzey batısının yağışlı havanın etkisine gireceği tahmini yapıldı...

Ozan Batıgün Haberi

Ozan Batıgün

Biz Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Cevat Birol Güven ve Ozan Batıgün ortaklığında kuruldu.


Biz Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle konut, siteler, ticari ve sinai marketler, depolar, villa, tatil köyü, devremülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, işyeri, ticarethane inşaatı, arsa, arazi ve her türlü taşınmaz alımı, satımı, devir kiraya verilmesi, kiralanma, pazarlama. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...