04 / 05 / 2024

Ozan Erkal kim

Ozan Erkal kim

Mimar Ozan Erkal kimdir? Mimar Ozan Erkal bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Ozan Erkal, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ozan Erkal...

Kim Kardashian-Kanye West çiftinin malikaneleri yenileniyor!

Kim Kardashian-Kanye West çifti oturacak ev bulamadı. Sahibi oldukları 11 milyon dolar değerindeki Bel Air Malikanesi'ni geçen yıl tadilata sokan ünlü çift, evin henüz tamamlanamaması nedeniyle ayrı evlerde yaşıyor...

Ozan Tower nerede?

Ozan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede bulunan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

Mantolama masrafını kim öder?

Bir binaya mantolama yapılması için tüm kat maliklerinin onayının alınması şart mı? Kat malikleri ile dükkan sahipleri, mantolama bedeline katılmak zorunda mı? Mantolama masrafını kim öder?

İzale-i şuyu dava masrafını kim öder?

İzale-i şuyu davası, paydaşlar malın paylaştırmasını isterler. Peki, izale-i şuyu dava masrafını kim öder? İzale-i şuyu dava masrafını davayı açan mı öder? Yoksa, dava masraflarına tüm paydaşların katılım sağlaması gerekir mi?

Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder?

Ortaklığın giderilmesi davasını bir hissedar diğerlerine karşı açıyor. Peki Ortaklığın giderilmesi dava masrafını kim öder? Ortaklığın giderilmesi dava masrafını davayı açan mı öder, yoksa tüm paydaşlar mı?

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Ozan Tower Ankara adres!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve konut büyüklüklerinin 48 metrekareden başladığı Ozan Tower Ankara adres bilgilerine göre projeye haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ozan Tower adres!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Ozan Tower adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Ozan Tower teslim tarihi Ağustos 2014 olarak belirlendi...

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Ozan Tower iletişim!

Ozan Tower iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 0 312 911 06 00 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 48 metrekare ile 97 metrekare arasında değişiyor.

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Ozan Erkal kim Haberi

Ozan Erkal kim

Ozan Erkal kimdir?

Ozan Erkal, 1990 yılında TED Ankara Koleji'nden mezun oldu. 1994 yılında ise ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.

1997 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans yapan Ozan Erkal, 1999 yılında ise Erkal Mimarlık Ltd. Şti.'nde çalışmaya başladı.


Erkal Mimarlık

ERKAL MİMARLIK LTD. ŞTI. 1968'de Erkal Mimarlık Bürosu Adıyla, Ankara'da, mimarlar Coşkun Erkal ve Filiz Erkal tarafından kuruldu.


İlk Yıllarda, Mimarlar Ulusal ve Uluslararası mimari yarışmalar üzerine yoğunlaştılar. Çeşitli yarışmalarda alınan derecelerin ardından, 1970 yılında Büronun ilk önemli işi, bir yarışmada birincilik ile geldi, Konya Merkez Bankası Projesi.


1971 yılında, yine birinci ödül ile Bakırköy Ruh Sağlığı Tesisleri Projesi geldi. Bu sırada diğer proje işlerinin de devreye girmesiyle büro genişlemeye basladı.


1981 yılında ise büro tarihinde önemli bir yer tutan Atatürk Kültür Merkezi...