05 / 05 / 2024

Ozan Güven dükkanı

Ozan Güven dükkanı

Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi de işi büyütüyor. Güven, ikinci şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı ve dekorasyona başladı.

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Reel Kesim Güven Endeksi'nde düşüş: İstihdam, ihracat ve siparişte beklentiler kötümser!

Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE) temmuzda 1,4 puan düşerek 106,8'e geriledi. Reel sektör gelecek üç ayda maliyetlerin artacağını düşünürken, ihracat, istihdam ve sipariş miktarı için iyimser değil.

İnşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 Temmuz’a dair Hizmet, Perakende Ticaret ve İnşaat Güven Endekslerini yayımladı. Bu kapsamda, inşaat, hizmet ve perakende sektörlerinde güven düştü.

Tüketici güven endeksi haziran ayında 6.5 düşüşle 85.1'e geriledi! 

Tüketici güven endeksi Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 6.5 düşüşle 85.1'e indi.

Güven endeksi bu ay hizmet sektöründe arttı! Endeks perakende ticaret ve inşaatta düştü! 

Güven endeksi, Mart ayında, Şubat'a oranla hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükselirken, perakende ticaret sektöründe yüzde 4,4 ve inşaat sektöründe yüzde 1,5 düşüş kaydetti. 

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Ekonomiye güven Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyede!

Ekonomik güven endeksi Haziran ayında 93,6 olarak kaydedilirken, Temmuz ayında yüzde 0,2 oranında düşüş göstererek 93,4 değerini aldı. Bu şekilde endeks, Mayıs 2021'den bu yana en düşük seviyesini gördü.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Ozan Güven dükkanı Haberi

Ozan Güven dükkanı


Oyunculukta kariyer yapmasına rağmen Beşiktaş’taki ayakkabı mağazasını kapatmayan Ozan Güven, şimdi  işi büyütüyor. Güven, ikinci şubeyi açmak için Nişantaşı’nda dükkan kiraladı ve dekorasyona...