05 / 05 / 2024

Ozan İnşaat

Ozan İnşaat

Ankara'nın Etimesgut semtinde bulunan Ozan Tower nerede? sorusunun detaylı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ozan Tower satışa çıktı: Minimum 109 bin liradan başlıyor!

Ozan Yapı'nın Ankara Etimesgut'ta hayata geçirdiği Ozan Tower projesinin satış süreci başladı. Ankara Ozan Tower projesinin daireleri 109 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ozan Otomobil İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Otomobil İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Köçer tarafından kuruldu.

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Can Hafriyat Temizlik Turizm İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatihr'te 200 bin tL sermaye bedeli ile İhsan Can ve Ozan Aziz Can ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İncir Evler Esenyurt fiyat bilgisi!

İncir Evler Esenyurt fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Proje Ozan İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Ozanım İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozanım İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye ile bugün Yücel Değirmen imzasıyla kuruldu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Bayraklı'daki gökdelen inşaatında yangın çıktı!

Yangın akşam saat 18.00 sıralarında, Ozan Abay Caddesi'nde, inşaatı devam eden gökdelende meydana geldi. İnşaatın en üst katında alevleri gören çalışanlar durumu itfaiyeye bildirdi

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, Numan Efendi Sokak'ta kuruldu.

İncir Evler projesinde hafriyat çalışmaları başladı! 140 bin TL'ye!

İncir Evler projesi kapsamında inşaat ruhsatları alındı ve hafriyat çalışmaları başladı. Ozan İnşaat projesi olan Esenyurt İncir Evler projesi kapsamında fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Küçükçekmece Lagün Konakları'nda 360 bin TL'ye 3 oda 1 salon! Son konut!

Gül-Ozan İnşaat ortaklığında yapılan Küçükçekmece Lagün Konakları projesinde bir adet satılık daire kaldı. 3+1 tipindeki bu daire 360 bin liraya satılıyor

Lagün Konakları'nda son 2 daire! 360 bin TL'ye 3+1!

Gül-Ozan İnşaat tarafından inşa edilen Lagün Konakları'nda satılık iki adet daire kaldı. 135 metrekarelik 3+1 dairenin fiyatı 360 bin lira olarak belirlendi

Ozan İnşaat Haberi

Ozan İnşaat


 Ozan Yapı 'nın imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Ozan Tower projesinin satışları devam ediyor. Ankara'nın Etimesgut-Bağlıca Mahallesi'nde konumlandırılan Ankara Ozan Tower 'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede bulunan 1 oda 1 salon dairelerin alanları 48 metrekare ile 56 metrekare arasında değişiyor, 2 oda 1 salon daireler ise 97 metrekare alana sahip. 22 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Ozan Tower projesi tek blok olarak yükseliyor.


Ozan Tower daire fiyatları bilgisine göre minimum fiyat 109 bin liradan başlıyor. İnşası sırasında 1.sınıf inşaat malzemelerinin kullanıldığı Ankara Ozan Tower, toplamda 194 adet daireden meydana geliyor. Ozan Tower nerede? sorusu  Ankara-Etimesgut olarak yanıtlanıyor.  Ozan Tower nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı şöyle: 


Ozan Tower nerede?


Ozan Tower nerede? Ozan...