03 / 05 / 2024

Ozan Kolcuoğlu kim

Ozan Kolcuoğlu kim

Bankacılıkta enflasyona endeksli konut kredisi gündemde. Mevcut enflasyona göre bu kredide yüzde 1,75 faiz ortaya çıkıyor. Mortgage faizinde ise oran yüzde 1,60-1,70 bandında. Bu nedenle bu ürüne ilginin artması için enflasyonun düşmesi gerekiyor.

Ozan Kolcuoğlu kimdir?

TSKB Gayrimenkul Değerleme’de Özel Projeler Departmanı Müdürü olarak görev yapan Ozan Kolcuoğlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Peki, Ozan Kolcuoğlu kimdir? Ozan Kolcuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ozan Kolcuoğlu: Tapu kaydı tamamlanmış 2B arazilere yabancı yatırımcılardan ilgi büyük!

TSKB Kurumsal Değerleme ve Özel Projeler Deprartmanı Müdür'ü Ozan Kolcuoğlu 2B arazileri hakkında bir değerlendirme yaptı. Kolcuoğlu, 'Tapu kaydı tamamlanmış 2B arazilere yabancı yatırımcılardan ilgi büyük' dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dilsizoğlu tarafından kuruldu.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Newgate Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ozan Topcuoğlu tarafından kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Ozan Kolcuoğlu kim Haberi

Ozan Kolcuoğlu kim

Son dönemde faizlerde yaşanan yükseliş başta konut olmak üzere tüm kredi türlerinde kullanımı azalltı. Buna bir çözüm olarak bankalardan enflasyona endeksli konut kredisi atağı geldi. Önce Garanti BBVA Mortgage, ev sahibi olmak isteyenjere önce sabit sonra değişken faizli enflasyona endeksli mortgage kredisi sunacağını duyurdu. Sonrasında kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halk-bank ve Vakıfbank'tan enflasyona endeksli konut kredisi ürünüyle ilgili açıklamalar geldi.

Ekonomist Dergisi'nden Talip Yılmaz haberinde bu ürünün sektöre katabileceği ivmeyi, ürünün olası avantaj ve dezavantajlarını, mortgage kredisine göre farklarını araştırdı.

TOKİ UYGULAMALARI

Aslında enflasyona endeksli konut kredisine TOKİ konut satışlarından dolayı gayrimenkul yatırımcısı aşina. TOKİ konut satışlarında da değişken faizli ödeme takvimi ortaya konuyor. En fazla 120 ay taksitle gerçekleştirilebilen TOKİ konut ödemelerinde, yüzde 20'lik peşinattan sonra kalan rakam üzerinden taksitlendirme...