15 / 05 / 2024

Ozancan Prefabrik 2014

Ozancan Prefabrik 2014

Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirtti...

Ozancan Prefabrik Hamzadere Havzası'ndaki iş hacmini arttırdı!

Beton prefabrik sektöründe fabrika inşaatı, spor salonları, menfez, dere ıslahı, köprü kirişleri, sahil genişletme ve atık su arıtma projelerine yönelik çözüm ürettikleri bilgisini veren Feyzi Erbaş, son dönemde Hamzadere Havzası'ndaki iş hacimlerinin arttığını söyledi.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Nuriş Prefabrik 2015'te ihracata odaklanıyor!

Yıllık 500 bin metrekare prefabrik yapı 20 bin adet konteyner üretim kapasitesine ulaşan Nuriş Prefabrik, reel sektördeki sıkıntılara rağmen 2014 yılında yüzde 15 büyürken, 2015 yılında ise ihracata odaklanacak.

Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce Prefabrik Depo 2014 Yıl Sonu Ekspertiz Raporu yayınlandı..

Ozancan Prefabrik 30 milyon dolarlık ciro elde etti!

Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirtti...

Tut Kaymakamlığı'ndan 8 aileye prefabrik ev!

Tut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2014 yılında ilçe merkezi ve köylerimizde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik "Ev Yapım Projesi" kapsamında toplam 8 adet prefabrik ev tamamlanarak ailelere teslim edildi.

ASO 1. Organize Sanayi alt yapı şebeke inşaatları ile prefabrik binaları ihalesi 1 Aralık'ta!

ASO 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, genel hizmet ve destek alanının alt yapı şebeke inşaatları ile betonarme prefabrik binalarının inşaatı işini ihaleye çıkarıyor. İhale 1 Aralık 2014 tarihinde yapılacak.

THY prefabrik eğitim binası yapım işi!

Türk Hava Yolları Aydın Uçuş Eğitim Akademisi prefabrik eğitim binası yapım işi ihale edecek. İhale 19 Ağustos 2014 Salı gününde saat 10:00'da gerçekleşecek..

Prefabrik Yapı, 2014'te 90 ülkeye ihracat yapacak!

Mustafa Tolunay, "Uzun ve orta vadede global pazardan daha fazla pay almayı amaçlıyoruz. Hali hazırda 80 ülkeye olan ihracatımızı artırıp, 2014'te ihracat yaptığımız ülke sayısını 90'a çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

Prefabrik Yapı 37. Yapı Fuarı’nda!

Hafif çelik yapı sektörünün lider firması Prefabrik Yapı A.Ş., 6 - 10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’ nde yapılacak 37.Yapı Fuarı’na katılacak.

Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı!

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren ve her yıl istikrarlı büyümesini sürdüren Vefa, 2014 yılında da iddialı. Vefa Prefabrik'in ihracat yaptığı ülke sayısı 70’e ulaştı.

Dubleks prefabrik ev fiyatları listesi 2013 - 2014!

Dubleks prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur? Arsama dubleks - iki katlı prefabrik ev yaptırmak istiyorum ama kaç TL olduğunu bilmiyorum? diye soranlara işte dubleks prefabrik ev fiyatları listesi 2013 - 2014!

Prefabrik ev fiyatları, iki katlı prefabrik ev için kaç TL?

İki katlı prefabrik ev fiyatları 2014 yılında kaç TL'den başlıyor? Dubleks prefabrik ev fiyatları 2014 listesi var mı? Prefabrik ev fiyatları, iki katlı prefabrik ev için kaç TL? gibi soruların cevapları bu haberde...

Ozancan Prefabrik 2014 Haberi

Ozancan Prefabrik 2014

Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirten Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, "Fabrika inşaatları, konut, AVM, spor salonu, pazaryeri, öğrenci yurt binaları, okul, otopark, endüstriyel yapılar, köprü, istinat yapıları, dere ıslahı inşaatları gibi çok çeşitli uygulamalarda yatırımcılara ve müteahhitlere hizmet veriyoruz" dedi. 


Firmanın 2006 yılında prefabrik sektöründe hizmet vermeye başladığım anlatan Akbayır, "Biri Hadımköy'de, diğeri Çerkezköy'de olmak üzere iki üretim tesisimiz var. İnşaat sektörünün altyapı ihtiyaçlarına yönelik üretim yapıyoruz. Prefabrik dışında da betonarme elemanları yan sanayi ürünlerinde faaliyet gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.Yeni dönem hedefleri konusunda bügi aktaran Akbayır, "2014 yılma hedeflerimiz açısından bakarsak, beklentilemizin genel olarak altında kaldı diyebiliriz. Bunun...