07 / 05 / 2024

Özbek Karayolları

Özbek Karayolları

Hükümet, 2016-2017'de stratejik önem taşıyan ülkedeki 10 işletmenin devlete ait hisselerinin satılmasını kararlaştırdı.

Dursun Özbek, Galatasaray'ın otel inşaatı için kefil oldu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, otel inşaatının sürdüğünü ancak istedikleri hızda gitmediğini söyleyerek "Bu otelin finansmanı için DenizBank'a gittik ve kredi oluşturduk. Şahsi kefalet verdim. " dedi.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

Dursun Özbek: Riva ve Florya'dan 50 milyon dolar beklentim var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.Özbek, "Riva ve Florya'dan 50 milyon dolar beklentim var." dedi.

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Meram Belediyesi, Karayolları ile protokol imzaladı!

Kaşınhanı Mahallesi’ndeki 30 bin metrekarelik parsel ile 34. Şube Tesisleri olarak kullanılan mülkiyeti KGM'ye ait Alpaslan ve K. Aybahçe mahallelerindeki parsellerin trampasına ilişkin protokol Meram Belediyesi ile Karayolları 3. Bölge Müdülüğü tarafından imzalandı.

Dursun Özbek projelerle borcu kapatırsa tek başına seçime gider!

AMK Gazetesi GS'deki son gelişmeyi kaleme aldı: "Bir sonraki seçim sürecine 1.5 yıl var. Dursun Özbek bu dönemde projenin startını verir ve Emlak Konut'tan alacağı gelir garantisi ile faizli banka borcunu kapatabilirse, gelecek kongrede tek başına seçime gidebilir"

Dursun Özbek yönetimi, Riva ve Florya yetkisini aldı!

Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetim Kurulu, Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesiyle ilgili yetki elde etti

Dursun Özbek: Riva'nın Galatasaray'a bir faydası yok!

Kulüp başkanı Özbek, "En önemlisi Riva. Üzerinde sadece ot biten bir arazinin Galatasaray'a faydasının olmadığı düşüncesindeydim" dedi.

Dursun Özbek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi!

Başkan Dursun Özbek, üyelere “Yılda 40 milyon Euro faiz ödediklerini belirterek, Riva ve Florya arazileri için destek istedi.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Dursun Özbek: Florya'yı imar etme projesinde yokum!

Dursun Özbek, 'Galatasaray Futbol Takımı'nın Florya'dan çıkabilmesi için kulübün stada daha yakın, daha mükemmel, daha konforlu bir yere taşınması lazım. şeklindeki ifadesine açıklık getirdi.

Özbek Karayolları Haberi

Özbek Karayolları

Özbekistan hükumeti, stratejik önem taşıyan ülkedeki 10 işletmenin devlete ait hisselerinin satılmasını kararlaştırdı.


Özbekistan'ın geçici Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev tarafından imzalanan "devlet hissesi fazla olan işletmelerin yönetiminin tekamül ettirilmesine" ilişkin kararnameye göre, devlete ait 10 işletmenin hisselerinin bir bölümünün 2016-2017'de satılması karara bağlandı.


Söz konusu kararname ile hisselerinin bir bölümünün satılacağı işletmeler Özbekistan Hava Yolları, Özbekistan Demir Yolları, Özbek Karayolları, Özbekistan Milli Bankası, Özbekneftgaz, Özbek Energo, Özbektelekom, Nevai Dağ-Maden İşletmesi, Almalık Dağ-Maden İşletmesi ve Halk Bankası olarak sıralandı.


Karara ilişkin açıklamada, söz konusu işletmelerin devlete ait hisselerinin bir kısmının satılmasıyla ülke ekonomisi ve altyapının geliştirilmesi için stratejik rol oynayan işletmelerin faaliyetinin uluslararası standartlara göre yapılmasının amaçlandığı kaydedildi.


Özbekistan hükümeti, bu yılın başında, aralarında Özbek Hafif Sanayi Birliği, Özbekistan Postası, Asaka Bankası, Agrobank, Hipotekbank, Mikrokreditbank,...