02 / 05 / 2024

Özcan Durmaz

Özcan Durmaz

Babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştüren Orhan ve Özcan Durmaz; 8 çeşidini yaptıkları tatlıyla şube sayısını 50’den 100’e çıkarmayı ve Avrupa’ya açılmayı planlıyor...

Osmanlı Tulumbacısı 1 milyon dolara yeni fabrika kuracak!

İzmitli Özcan Durmaz, 8 ayrı çeşitte ürettiği Osmanlı tulumbalarının formülünü sır gibi saklıyor. Günde 40 bin adet tulumba üreten Durmaz, bir yandan 1 milyon dolar yatırımla yeni bir fabrika kurmanın hazırlığını da yapıyor...

Cantek İnşaat Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Cantek İnşaat Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Özcan Durmaz ve Ali Can Taşkın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan 2013'te kuruldu

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Özcan Purçu'dan üniversite öğrencilerine kira yardımı yapılması için kanun teklifi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, kredi ve burs alan üniversite öğrencileri için aylık 500 Türk Lirası tutarında kira yardımı yapılmasına ilişkin kanun teklifi sundu.

Özcan Purçu'dan konut fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, özellikle metropol şehirlerde ev kiralarının yükselişinin arkasındaki nedenlerin araştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Özcan Durmaz Haberi

Özcan Durmaz

Babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştüren Orhan ve Özcan Durmaz; 8 çeşidini yaptıkları tatlıyla şube sayısını 50’den 100’e çıkarmayı ve Avrupa’ya açılmayı planlıyor.


Özcan ve Orhan Durmaz kardeşler, babalarından öğrendikleri tulumba tatlısı işini 3 yıl önce markaya dönüştürdüler. İki kardeşin İzmit’te kurduğu Osmanlı Tulumbacısı, bugün çikolatadan frambuaza 8 farklı çeşide sahip tatlıyla 50 olan şube sayısını 100’e çıkarma ve dünyaya açılma planları yapıyor. Türkiye’de en son Mardin’de şube açan kardeşler, yurtdışı için Almanya ve Hollanda’dan gelen teklifleri değerlendiriyor. 


Formülü satmıyor


Arap ülkelerinden de talep aldıklarını ancak onların formülü satın alıp üretimi orada yapmak istedikleri için bu tekliflere sıcak bakmadıklarını söyleyen Özcan Durmaz, “Mısır, Libya, Irak, Ürdün ve Dubai’den talep geldi ama biz ülkemizde üretim yapıp ürünlerimizi ihraç etmek...