09 / 05 / 2024

Özcan Dursun

Özcan Dursun

Armex Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Dursun ve Özcan Dursun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Petek Proje'nin acı günü! Özcan Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in babası, Özcan Tekiner vefat etti.  Ailesi ve Petek Proje taziye ilanı yayınladı. 

Dursun Boran aidat yüzünden evinden olacak!

Mahalle statüsüne kavuşan Büyükçekmece’deki Alkent 2000’in sakinlerinden olan gazeteci Dursun Boran, 2 bin 351 liralık fahiş aidatı ödemek istemeyince evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Dursun Özbek'in Galatasaray projeleri!

Galatasaray Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda başkanlık yarışını Mustafa Cengiz'e karşı kaybeden Dursun Özbek'in görev süresi 2 yıl 8 ay kaldı. 

Dursun Özbek: Riva ve Florya için zamana ihtiyacımız var!

Dursun Özbek, "Ben sizden projeler için yetki alırken, Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira elde edeceğimizi söyledim. Şu anda bu rakamı da geçeceğiz. Florya'da daha ihaleye dahi çıkmadık. Bu projeler için zamana ihtiyacımız var." dedi.

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Dursun Özbek'ten Riva ve Florya geliri açıklaması!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Ekim ayı olağan toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşti. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek toplantıda Riva ve Florya ile ilgili geliştirme projesinden elde edilen gelirlerin harcanış şekliyle ilgili sorulara da cevap verdi.

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Dursun Özbek Riva Ekoköy Projesi'ni anlattı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek Riva projesinden son transferlere kadar merak edilen her konuda Sözcü Gazetesi'ne açıklamalar yaptı.

Dursun Özbek: Riva'da hedefi geçeceğiz!

Galatasaray Kulubü Başkanı Dursun Özbek Doğan açıklamalarda Mayıs 2018'de yeniden aday olacağını açıkladı..

Faruk Özcan'dan kentsel dönüşümün 5N1K'sı!

Sosyolog Faruk Özcan ''Kentsel dönüşümün 5N1K'sını'' açıkladı. İşte, Faruk Özcan'ın www.emlakkulisi.com okurları için hazırladığı yazı...

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Dursun Özbek'ten tapulu şov!

Dursun Özbek, TT Arena’nın üst kullanım hakkını alarak 49 yıllığına kulübe kazandırmak ve Kemerburgaz’daki yeni tesis alanlarının tapusunu almak istiyor. Özbek, 25 Mart’ta gerçekleşecek mali genel kurulunda, eleştirilere tapularla yanıt verecek.

Özcan Dursun Haberi

Özcan Dursun

Armex Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Dursun ve Özcan Dursun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.


Armex Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır 1-GAYRİMENKUL  Her türlü 1-Emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa...