07 / 05 / 2024

özcan ışıklar hisseli arazi satışı

özcan ışıklar hisseli arazi satışı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Hisseli tapu, normal tapulara göre farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden hisseli tapusu olan kişiler bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Hisseli tapu satışına dair detayları araştırıyor. Peki Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Özcan Işıklar mimar ve mühendislerle bir araya geldi!

Silivrili mimar ve mühendisler, imzalanması planlanan ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Silivri Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özdilek Özcan: Alt yapı sorunumuzu kökten çözeceğiz!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Özcan mahallelere 1,5 yılda yaklaşık 4 Milyon TL’lik hizmet yaptıklarını belirtti.

Özcan Işıklar'dan hisseli arazi satışı uyarısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Özcan Işıklar Kavaklı ve Alipaşa'daki çalışmaları inceledi!

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Kültür Sokağı çalışmalarını inceledi!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nun yanında bulunan eski yoğurthane binalarını aslına uygun şekilde restore ederek Çok Amaçlı Salon, Tiyatro Salonu, Şehir Müzesi ve Fuaye Salonu olarak ilçeye kazandıracak.

Özcan Işıklar Silivri'deki yol çalışmalarını inceledi!

D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan işgallerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalarla bölgeyi yayalaştırıp, ticari hareketi arttırmayı planlayan Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak esnafı ziyaret etti.

özcan ışıklar hisseli arazi satışı Haberi

özcan ışıklar hisseli arazi satışı


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcoğlu, Mehmet Has ve Hasan Solak, Mahalle Konseyleri Koordinatörü Muharrem Aydoğan ile Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen de katıldı. Başkan Işıklar köy ve mahalle muhtarları ile bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırıldı


Vatandaş tarlada nereyi aldı bilmiyor Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuyla ilgili muhtarlarında desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi ve ‘Bizler vatandaşları uyarmak için ilçenin belirli yerlerine pankart astık ama onları bile kesmişler. Bu kişiler çok cüzi miktarlara tarla vasıflı yerleri alıyor. Ardından kendi kafalarına göre gelişigüzel bir numaralandırma sistemiyle parsel yapıyor. Mesela bir tarlayı kırka bölüp onun üzerinden hisseli satış yapıyorlar. Tapuda hisseli satışların tabiî ki önüne geçemezsiniz. Ama vatandaş...