27 / 04 / 2024

Özcan Işıklar kimdir

Özcan Işıklar kimdir

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Dream Of Silivri projesinin dükkanları kaçak mı?

Kendi tarım arazisini imara açıp müteahhitte veren Silivri Belediye Başkanı Işıklar’ın Dream Of Silivri projesindeki dükkanlarının kaçak olduğu ortaya çıktı .

Tarım Lisesi öğrencilerine bir dönüm yer verilecek!

İlk tarım lisesinin açılışındaki programın ardından Mehmet Mert’in sorularını cevaplandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “42 öğrencimiz var. Her gelen öğrenciye birer dönüm tapulu yer vereceğiz” dedi.

Silivri'de arazi mafyalarıyla mücadele edilecek!

Silivri'yi, bir tarım başkenti haline getirmeye çalışan Başkan Özcan Işıklar, “Bu şehrin dokusunu bozmalarına asla izin vermeyeceğiz. Rantçılara, arazi mafyalarına karşı halk için mücadele edeceğiz" dedi.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Özcan Işıklar mimar ve mühendislerle bir araya geldi!

Silivrili mimar ve mühendisler, imzalanması planlanan ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Silivri Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar'dan hisseli arazi satışı uyarısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Muhtarlar Derneği ziyaretinde Silivri’de günden güne artan parselli, hisseli satışlar masaya yatırdı, Işıklar hisseli arazi satışlarının vatandaşı kandırmaya yönelik olduğuna dikkat çekti.

Silivri Çeltik'te yol çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi tarafından yapılan tretuvar ve yol düzenleme çalışmaları ilçe genelinde eş zamanlı olarak devam ediyor. Çeltik’te de çalışmalar başlatıldı.

Özcan Işıklar Kavaklı ve Alipaşa'daki çalışmaları inceledi!

Eski belediye binası ile Kavaklı Düğün Salonu binası arasında kalan alanı da katarak, bölgede geniş ölçekli bir Meydan Düzenleme Çalışması başlatan Işıklar, çalışmaları inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Özcan Işıklar Silivri'deki yol çalışmalarını inceledi!

D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan işgallerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalarla bölgeyi yayalaştırıp, ticari hareketi arttırmayı planlayan Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak esnafı ziyaret etti.

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Silivri'de deprem izleme istasyonu kuruldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 6 büyüklüğünün üstündeki yer hareketlerinin haftalar öncesinde değişimlerini izleyerek büyük depremler öncesinde halkın hazırlıklı olmasını sağlamak amacıyla Silivri'de Deprem İzleme İstasyonu kurdu...

Özcan Işıklar kimdir?

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? Özcan Işıklar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Sarıyer Belediye Başkanı Özcan Işıklar kimdir? İşte yanıtı...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Silivri Danamandıra'da imar barışı konuşuldu!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve teknik ekibi mahallelerde imar barışı konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor. 

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Silivri'de arazi rantına geçit yok!

Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıklar, yerel yönetimi rant dağıtma aracı olarak görmediğini söyleyerek, “Bizim için yerel yönetim, geleceğe dönük projelerle refahı adaletle dağıtan bir yönetim şeklidir. Bu nedenle ranta asla geçit yok” dedi.

Oylum Işık kimdir?

Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin kurucusu Oylum Işık kimdir? Oylum Işık bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Silivri Yeni Mahalle'de tapular dağıtıldı!

Yeni Mahalle 67 ve 69 ile 72 adanın bir kısmını kapsayan yaklaşık 800 dönümlük yapılan imar uygulaması sona ererek, arsa tapuları Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Silivri Fatih Mahallesi'nde imar bilgilendirme toplantısı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, askı süreci süren 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı hakkında Fatih Mahallesi’nde bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tarım Lisesi öğrencilerine bir dönüm yer verilecek!

İlk tarım lisesinin açılışındaki programın ardından Mehmet Mert’in sorularını cevaplandıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “42 öğrencimiz var. Her gelen öğrenciye birer dönüm tapulu yer vereceğiz” dedi.

Özcan Işıklar kimdir Haberi

Özcan Işıklar kimdir

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar affı konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Çanta Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda, mahallenin talep ve sorunları dinlendi.

Silivri Haber'de yer alan habere göre, gerçekleşen toplantıya, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan ve mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok''

Toplantıda konuşan Işıklar, şu ifadeleri kullandı: “İmar barışının çıkma sebebi yerleşim alanlarında birikmiş, tortulaşmış yapıların sorunlarının çözülmesi. Bizim bu mevcut durumla ilgili belediye olarak direk bir bağlantımız yok. Vatandaş e-devletten bilgileri girecek ve bir Yapı Kayıt Belgesi alacak. Bir bina içerisinde fazlalık, müştemilat, planda olmayan bir balkon gibi mevzuata uymayan, çözümlenemeyen problemlerin yanı sıra başka sorunlar yaşıyoruz. Betonla demirle kalkınan yok! Bu barışı düzgün kullanmak gerekiyor. Betonu yiyen yok, ama topraktan geçinip...