15 / 05 / 2024

Özcan Korçil

Özcan Korçil

Özmertler Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Vursun, Metin Uyumaz, Özcan Korçil tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

Özdemet İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemet İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Metin Özşeker, Özcan Korçil ve Muvaffak Deniz Özşeker 100 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu.

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Özcan Işıklar: Silivri'ye çimento fabrikası getirmek cinayet olur!

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Silivri Belediyesi'ne 'Yeşil Ekonomi' ödülü!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bölgede yetişen yerel ürünlerin bir marka olarak öne çıkması ve tanıtılması konusundaki çalışmaları nedeniyle Yeşil Ekonomi Ödülü 'ne layık görüldü.

Özmertler Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmertler Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Vursun, Metin Uyumaz, Özcan Korçil tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Atkaracalar ilçesinde 196 konut teslim edildi!

Vali Özcan, "İlimizde şuana kadar TOKİ tarafından yapılan konut sayısı 2 bini geçti. Bazı ilçelerimizde 3. etap başlayacak. Gerçekleştirilen çalışmalarla Çankırı'nın üzerindeki brandayı kaldıracağız " dedi...

Mustafa Özcan İnşaat şžirketi'nin tahkik ve tetkik işlemi bitti!

Ankara İflas Dairesi Müdürlüğü tarafından Ankara ili, çankaya ilçesi, Tahran caddesi Mimhan 3'te yer alan Mustafa Özcan İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi hakkındaki alacak ve istihkak iddialarının tahkik ve tetkik işlemi bitti

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama'yı devralıyor

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş 'nin bütün aktif ve pasifinin toptan satın alınmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı

Yeşil İnşaat'tan İnnovia 3 Konutları'nda 48 bin TL'ye!

Yeşil İnşaat'tan İnnovia 3 Konutları'nda 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan evler için sıfır faizle 40 ay eşit taksit yapılıyor

Y ve Y GYO, Yeşil İnşaat'ın pazarlama şirketi ile birleşti!

Y ve Y GYO Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ile birleşti

Özcan Korçil Haberi

Özcan Korçil

Özmertler Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Vursun, Metin Uyumaz, Özcan Korçil tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Özmertler Yapı İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a- ) Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetlerini yapmak. b-)Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak,Sözleşmeler yapmak Bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. c-) Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon malzemelerinin imalatı ve mimari  tasarımı, taahhüt,...