06 / 05 / 2024

Özcan Mühendislik

Özcan Mühendislik

İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle Batı Raman’da 290 dönümlük arazide mesire alanları inşa edecek. 1 Milyon 980 Bin TL’ye mal olacak proje, 2017’nin Ocak ayında tamamlanacak.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ali Temel Özcan ve Mustafa Serhat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Andaç , Ömer Özcan, Recai Keskin tarafından kuruldu.

Berktek İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berktek İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Özcan tarafından kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agtçevre Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mühendislik Haberi

Özcan Mühendislik

PROJEDE HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Batman’ın en büyük eksikliklerinden mesire alanı için İl Özel İdaresi, DİKA desteğiyle 1 Milyon 980 Bin TL’lik proje gerçekleştirecek. Batı Raman’a yapılacak projenin sözleşmesi taraflar arasında imzalandı. İhalesi yapılan mesire alanının sözleşmesini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile Özcan Mühendislik adına Emrah Özcan imzaladı. Proje kapsamında 290 dönümlük mesire alanına yapılacak çalışmalar şöyle; “1182 ağaç dikilecek, 80 oturma bankayı yapılacak, 1 adet mini çocuk oyun grubu ve gemi şeklinde ahşaptan yapma çocuk alanı yapılacak, üç bölgede 10’lu fitness aletleri olacak, 5 adet el şeklinde figür olacak, 70 adet barbekü seti yapılacak, 70 adet 5x5 kamelya yapılacak, 100 adet ahşaptan çöp kovası olacak, üç adet basketbol sahası ve bir adet toprak futbol sahası, 4 adet...