03 / 05 / 2024

Özcan Özhan

Özcan Özhan

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Altunç, Özcan Özhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da Avcılar'da kuruldu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evleri ayırdı iddiası!

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Özcan Özhan Haberi

Özcan Özhan

EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Altunç, Özcan Özhan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


EMR Yurt Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehir içi, yurt içi ve yurt dışı seyahat organizasyonunda bulunmak turlar tertiplemek, turistik otel, motel, öğrenci ve işci yurtları pansiyonlar,dinlenme ve eğlence yerleri, sayfiye yerleri açmak, işletmek, kiralamak bu tesislerin temizlik  ve  yan hizmetlerini yapmak yine büfe kafeterya restaurant gibi bölümlerini işletmek, her türlü otopark, çay  bahçeleri  ve çay ocakları işletmeciliği iş ve işlemlerini yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt  içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri...