02 / 05 / 2024

Özderici GYO olağandışı fiyat hareketliliği

Özderici GYO olağandışı fiyat hareketliliği

Özderici GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağan üstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

Özderici GYO'dan olağandışı fiyat hareketliliği açıklaması!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağandışı fiyat ve miktar hareketliliği hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO'nun gayrimenkul davasıyla ilgili yeni gelişme!

Özderici GYO'nun aktifine alınan gayrimenkullerin elden çıkarılmasıyla ilgili davayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Özderici GYO 2020 yılı genel kurul toplantı sonucu!

Özderici GYO'nun 30 Mart 2021 tarihinde aldığı kararları içeren 2020 olağan genel kurul toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun 2020 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden dönem kârı geçmiş yıl kârlarına eklenmek üzere şirket defterlerine kayıt yapılmasına karar verildi.

Özderici GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Özderici GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim firması olarak hizmet alınacak kuruluşun, genel kurulun onayına sunulmak üzere, Işık Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun finansal planlamasına uygun olarak 2020 yılı hesap dönemine ait kârın dağıtılmamasına, bu karar hakkında Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgilendirilmesine ve bu kararın Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Özderici GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Özderici GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporunu yayınladı. 

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Özderici GYO'dan gayrimenkul alım ve satım açıklaması!

Özderici GYO'nun Tebliğ'de belirtilen ekspertiz değerinin yüzde 95'inin altında bir satış bulunmamakta ve aynı dönemde şirket portföyüne bir gayrimenkul alım işlemi bulunmamakta

Özderici GYO'dan 2020'de 71.1 milyon TL'lik satım işlemi!

Özderici GYO'nun solo mali tablolarda satım işlemlerinin toplamı 71 milyon 145 bin 854 TL, kiralama işlemlerinin toplamı 10 milyon 935 bin 785 TL olacak şekilde gerçekleşti.

Özderici GYO'nun dava değeri 2.4 milyon TL artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/411 Esas dosyasında dava değeri ıslah yoluyla 2 milyon 477 bin 452,88 TL tutarında artırıldı.

Özderici GYO 2021 yılı için değerleme firmalarını seçti!

Özderici GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için 2021 yılında açıklanan değerlemeye yetkili kuruluşlarından hizmet alınmasına, seçilen firmanın kamuya açıklanmasına oybirliği ile karar verildi.

Özderici GYO'nun dava değeri 11.1 milyon TL'ye artırıldı!

Özderici GYO'nun İstanbul 13. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/396 Esas dosyasında dava değerinin ıslah yoluyla 11 milyon 192 bin 908 TL tutarında artırıldığı şirket tarafından öğrenildi.  

Özderici GYO olağandışı fiyat hareketliliği Haberi

Özderici GYO olağandışı fiyat hareketliliği

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO'nun KAP açıklaması: 
Borsa İstanbul Başkanlığı'nın 11.09.2018 tarih ve BİAŞ-4-7645 sayılı yazısı ile Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği uyarınca kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir. Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır.

Tasarruf sahipleri ve kamuoyunun bilgisine...