23 / 07 / 2024

Özderici komite üyeleri

Özderici komite üyeleri

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkeleri kapsamında komitelerin oluşturulması hakkında açıklama yaptı. İşte Özderici GYO'nun komite üyeleri..

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Koray GYO yeni komite üyelerini seçti!

Koray GYO Genel Kurulu'nun 17 Mayıs 2021 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturuldu ve yeni komite üyeleri atandı. 

Martı GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Martı GYO'nun 31 Mayıs 2021 tarih 1075 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu komite üyeleri seçildi.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Vakıf GYO yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; yeni yönetim kurulu komite üyelerini açıkladı. 

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komite üyeleri güncellendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 17 Şubat 2021 tarih ve 3 sayılı toplantısında komite üyeliklerinin güncellenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talebi oldu.

Özderici GYO davasında yeni gelişme!

Özderici GYO'ya açılan davada, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve  Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödüyor!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu ileri sürdüğü zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL'lik tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan dava sonucunda, davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'si şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici GYO 100 bin TL tazminat ödeyecek!

Özderici GYO'ya açılan davada yeni gelişme yaşandı. Davacının uğramış olduğunu iddia ettiği zararın şimdilik 100 bin TL'sinin şirketin ve şirketin Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Özderici ve Ali Uğur Özderici'den tazmini talep edildi.

Özderici komite üyeleri Haberi

Özderici komite üyeleri

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurumsal yönetim ilkeleri kapsamında komitelerin oluşturulması hakkında açıklama yaptı. İşte Özderici GYO'nun komite üyeleri..



Açıklama:


Yönetim Kurulumuzun 19.04.2016 tarih ve 137 no'lu kararında;


Sermaye Piyasası Kurulu, Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğleri uyarınca; 


Şirketimiz bünyesinde Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite ve Riskin Erken Saptanması Komitesi oluşturulmasına,


1.Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahadır Kayan'ın Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı, Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gamze Aksüt'ün ve Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi Sebahattin Durmuş'un Kurumsal Yönetim Komite üyesi olarak seçilmelerine,

Aday gösterme Komitesi ve Ücret Komitesinin görevlerinin Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından yerine getirilmesine,


2.Denetimden Sorumlu Komite Başkanlığı'na Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Gamze Aksüt'ün, Denetimden Sorumlu Komite Üyeliği'ne Şirketimiz Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahadır Kayan'ın seçilmelerine, Oybirliği ile karar...