05 / 05 / 2024

Özdiker Yapı Mersin

Özdiker Yapı Mersin

Özdiker Yapı, Mersin Yenişehir'e bağlı Çiflik Mahallesi'nde yeni projeye hazırlanıyor. Konut ve iş merkezinden meydana gelen Özdiker Yapı Yenişehir projesinde 264 adet konut yer alıyor.

Athena Yapı'dan Mersin'e 5 yıldızlı otel geliyor!

Athena Yapı İnşaat Turizm, Mersin'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 623 milyon 937 bin 800 TL'ye mal olacak.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

6 soruda TOKİ Mersin Sosyal Konut Projesi 2022! Mersin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Mersin projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mersin 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Mersin 2022 başvurusu…

Mersin Akdeniz kaçak yapı cennetine dönüştü!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçenin 25 yıl içinde kaçak yapı cennetine dönüştüğünü söyledi.

Mersin sahillerinin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular TBMM'de!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesince sahillerin belediyelere tahsisi için yapılan başvurular meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Mersin arasına yapılacak demiryolu projesi mecliste!

Aksaray-Mersin arasında yapılması planlanan demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmanlı'nın Mersin'deki ilk ve tek mimari yapıları 1,5 asırdır ayakta!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 155 yıllık çeşme ile 150 yıllık cami, Osmanlı Devleti tarafından kentte yapılan ilk ve tek mimari yapı olarak günümüze kadar ayakta kaldı.

Mersin'de plansız yapılaşmaya neşter!

Mersin'de 14 yıl boyunca devam eden plansız yapılaşmada sona gelindi. İmar planları hızlanırken Mimarlar Odası belediye yetkilileri ve meclis üyeleri ile fikir alışverişi görüşmelerine devam ediyor.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Mersin Toroslar'da dereye sıfır yapılara imar eleştirisi!

Mersin'in Toroslar bölgesinde dereye sıfır yapılara imar verilmesini eleştiren Başkan Vahap Seçer, aynı hatalara düşülmemesi için belediyelerin ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

MESİAD: Mersin'e metro yerine hafif raylı sistem yapılmalı!

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Başkanı Hasan Engin, kentin en büyük problemlerinden biri olan ulaşım sorununun çözülmesinin hızlandırılması gerektiğini, metro yerine hafif raylı sistemin yapılması önerisinde bulundu…

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Özdiker Yapı Mersin Haberi

Özdiker Yapı Mersin


Özdiker Yapı, Mersin Yenişehir'e bağlı Çiflik Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek. Konut ve iş merkezinden meydana gelen Özdiker Yapı Yenişehir projesinde 264 adet konut yer alıyor.


16 bin 91 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Özdiker Yapı Yenişehir projesinde A konut bloğu zemin+14 katlı, B konut bloğu zemin+22 katlı, İş Merkezi olarak planlanan 12 dairelik C blok zemin+1 katlı tasarlandı.


Özdiker Yapı Yenişehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Projede konut blokları 2 bin 8 metrekare, iş merkezi 1.838 metrekare alana sahip. 180 araçlık otoparkın bulunduğu projede havuz, fitness, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.


2016 yılının sonunda teslim edilecek olan Özdiker Yapı Yenişehir projesi Mersin Üniversitesi'ne 830 metre, il merkezine 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.



Tel: 0553 411 16 16

Web:...