02 / 05 / 2024

özdilek özcan kimdir

özdilek özcan kimdir

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.

Özdilek Özcan: Alt yapı sorunumuzu kökten çözeceğiz!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Özcan mahallelere 1,5 yılda yaklaşık 4 Milyon TL’lik hizmet yaptıklarını belirtti.

Peyami Ömer Özdilek nerede okudu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı?

Peyami Ömer Özdilek kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Peyami Ömer Özdilek’in hayatı...

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Niksar 4. Etap TOKİ Konutları'nın ihale tarihi açıklandı!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yaptığı açıklamada, 4. Etap TOKİ'nin ihalesinin 8 Ağustos'ta yapılacağını dile getirdi.

Niksar'a TOKİ müjdesi!

TOKAT’ın Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’dan emekliler için 4’üncü etap TOKİ yapılacağı müjdesini verdi.

Tokat Niksar'a Hanımlar Yaşam Merkezi müjdesi!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’da en yakın zamanda “Hanımlar Yaşam Merkezi” için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Tokat-Niksar yolunda çalışmalar sürüyor!

Doğuş İnşaat Tokat-Niksar Yolu Proje Müdürü Murat Küçükyoldaş, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihalesi 30 Haziran'da!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizde ise proje çalışmalarımız sona ermek üzere. İnşallah 30 Haziran tarihinde ihalemizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

özdilek özcan kimdir Haberi

özdilek özcan kimdir

Niksar'ın en güzel hizmetleri hak ettiğini ve bu konuda projeleri tek tek uygulayacaklarını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, projelerin uygulanmasıyla beraber yepyeni bir Niksar inşa edeceklerini söyledi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Niksar Belediye Başkanı olarak 30 Mart'ta halkımız bize bir yetki verdi. Bu yetkiyi tüm halkımız ile kullanıyoruz. Bizler yapacağımız çalışmalarla kendilerine en güzel hizmeti vereceğiz" dedi. 


YAZ-KIŞ UYGUN ALAN 


Bu kapsamda Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmamız şekillenmeye başladığı bilgisini veren Başkan Özcan, "İnşallah en kısa sürede Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizi ihaleye çıkaracağız. Kapalı otoparkla şehir merkezinde büyük bir trafik sorununu çözüme kavuşturacağız. Aynı zamanda kapalı semt pazarıyla hem pazarcı esnafımızın yaz-kış uygun bir alanda satış yapmasını hem de vatandaşlarımızm uygun koşullarda alışverişini düzenlemiş olacağız. Yapacağımız...