17 / 05 / 2024

Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Önder Güllü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı 44 Ada Gardenya'da kuruldu

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Başarım Prefabrik İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sitar Modul Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pretech Prefabrik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dortguly Ashyrmyradov, Maksat Dovletsahedov ve Nadezhda Seyıtniyazova ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zelal Prefabrik Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Çoban ve Muhtullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Natro İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Acar, Emir Murat Özdoğan, Resul Tunç ve Sinan Yorgancı ortaklığında kuruldu.

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sg Prefabrik Modüler Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskont İstanbul Prefabrik Ve Konteyner Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akkaya tarafından kuruldu.

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan Uysal tarafından kuruldu.

Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi


Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Önder Güllü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak yaptırmak ve bunkarı satmak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özdoğrum Prefabrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı 44 Ada Gardenya 7-1 Blok Kat:5...