05 / 05 / 2024

Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi

Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu. Usta, 7 bölgede inşaat çalışmalarının devam ettiği söyledi.

Anne babalar isyanda! Özel okullarda o kalem cep yakıyor!

Velilerin önemli bir bölümü bütçelerini zorlayarak çocuklarını daha iyi eğitim almaları için özel okullara gönderirken, özel okula ayrılan çeşitli kalemlerdeki masraflar ise aileleri zorluyor. Son olarak okulda yemek fiyatları ise uğradığı zamla dudak uçuklattı.

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Vital Kamerhe'ye, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçundan 20 yıl hapis!

Kongo Demokratik Cumhuriyeti (KDC) Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin Özel Kalem Müdürü Vital Kamerhe'nin yolsuzluk suçlamasıyla yargılandığı davada 20 yıl hapis cezası aldığı açıklandı.

Vital Kamerhe, sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısında!

KDC Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi'nin özel kalem müdürü Vital Kamerhe bir sosyal konut projesinin finansmanını zimmetine geçirme suçuyla hakim karşısına çıktı...

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu!

Ekonomi dergisi Forbes tarafından açıklanan "Rusya'nın en büyük özel şirketleri" listesinde Rönesans İnşaat yerini aldı. Rönesans İnşaat Rusya'nın 84'ncü büyük özel şirketi oldu.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi açıklandı!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçları İstanbul'da düzenlenen törenle açıklandı.

Çorlu'da yapı denetim masaya yatırıldı!

Çorlu Tarihi Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Özel Kalem Müdürü Hakan Öztürk hazır bulundu.

Gümüşhane İl Özel İdaresi gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, ildeki turizm ve tarım projelerine kaynak sağlamak için 13 kalem arsa ve taşınmazını satışa çıkardı. İl Encümeni tarafından açık arttırma şeklinde yapılacak olan ihalenin 1 Aralık tarihinde saat 13.00’da başlayacak.

Bingöl Çapakçur Vadisi kentsel tasarım ödülü aldı!

Bingöl Belediyesi proje ekibi tarafından hazırlanan Çapakçur Vadisi Projesi, Özel Kalem Dergisi'nin geleneksel olarak düzenlediği 7. yerel yönetim ödüllerinde kentsel tasarım projesi ödülüne layık görüldü.

Güngör Güzel, Kadastro Dairesi Başkanlığına atandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından, Kadastro Dairesi Başkanlığına Güngör Güzel atandı. Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev alan Güngör Güzel'in atama kararı 24 Haziran 2014 tarihinde alındı...

Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi Haberi

Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşüm projelerinin bir çok yönüyle ele alındığı Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Zirvesi'ne katıldı. Milliyet'te yer alan habere göre Usta, belediye başkanlarının kentsel dönüşüm projelerine ilişkin sunumlar yaptığı zirvede konuştu.

Sürdürülen kentsel dönüşüm projeleri

Kentsel dönüşümün şehir kimliğinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Usta, Gaziosmanpaşa’da sürdürülen kentsel dönüşüm projesinde önemli bir ilerleme kaydedildiğini vurguladı.

Gaziosmanpaşa'da dönüşüm başladı

Başkan Usta,” Burada diğer belediye projeleriyle kendi projelerimizi kıyaslama imkanı buluyoruz. Kentsel dönüşüm ilçemizin yüzde 40’ına yakın bölgede yapılıyor. Şu anda 7 bölgede inşaat çalışmaları devam ediyor. Birkaç yıl içinde hızlı bir dönüşüm yaptığımızı görmüş olacağız. Kentsel dönüşüm ile tüm şehrin alt yapısı ve donatıları değişiyor. Sanata bakışı, yerleşim alanları ve otoparklar her şeyi. değiştiriyor. Yerine yepyeni güvenli...