30 / 04 / 2024

Özel Kartal Ahmet Şimşek Koleji

Özel Kartal Ahmet Şimşek Koleji

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kartal arazisi iddiası!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kartal'daki 14 dönümlük arazinin 2,5 dönümlük bölümünün bir akaryakıt şirketine satıldığını, bu satışın genel kuruldan izin alınmadan yapıldığını ve usulsüz olduğunu ileri sürdü.

Kızılay Özel Kartal Hastanesi açıldı!

Kızılay Özel Kartal Hastanesi, daha önce tıp merkezi olarak kullanılan binada hizmete açıldı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı!

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor...

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Bumerang Kartal'da lansmana özel fiyatlar!

Bumerang Kartaol projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Bumerang Kartal'da lansmana özel fiyat avantajları sizleri bekliyor...

Kartal Koçtaş yeniden hizmete açıldı!

Koçtaş'ın Kartal mağazası yenilenen formatı ile hizmete açıldı. Kartal Koçtaş'ın açılışına özel her 300 liralık alışverişte 50 TL hediye kampanyası düzenlendi.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

İş adamı Ahmet Ahlatçı'nın yaptırdığı yurt mahkemelik oldu!

İş adamı Ahmet Ahlatçı tarafından Binevler kavşağına yapılan özel öğrenci yurdu inşaatı mahkemelik oldu. Mahalle sakinlerinin açtığı davada Çorum İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. 4 katı 13 kata çıkaran imar planı değişikliğinin iptali isteniyor.

Çukurova Balkon'da yılbaşına özel kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon, yılbaşına özel iki seçenekli kampanyası ile dikkat çekiyor.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Özel Kartal Ahmet Şimşek Koleji Haberi

Özel Kartal Ahmet Şimşek Koleji

Doğa Koleji'nde çalışanlara maaş ödenememesi gündemi uzun bir zaman meşgul etmiş, öğretmenler ders bırakarak, veliler de eylem yaparak tepkisini göstermişti.

Sözcü'den Fatma Vurgun'un haberine göre, bu defa aynı sorun 3 bine yakın öğrencisi olan Özel Kartal Ahmet Şimşek Koleji'nde patlak verdi.

14 aydır çalışanlara maaş ödenmediğini belirten veliler İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanarak basın açıklaması yaptı. Basın açıklanmasından sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe verildi.

“OKUL KURUCUSUNUN SIKINTININ GİDERİLECEĞİNE SÖZ VERDİĞİ GÜN EĞİTİME YENİDEN ARA VERİLDİ”

Yaklaşık 3 bin öğrencinin eğitim gördüğü okulda 14 aydır öğretmenler ve diğer çalışanlara maaş verilmediğini söyleyen Gülay Sakar isimli veli “Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen fedakârca görevini yapan öğretmenlerimiz 13 Aralık 2019 tarihinde psikolojik sebeplerden dolayı 1 gün rapor alarak okulda eğitim vermemiş ve öğrencilerimiz eve...