03 / 05 / 2024

özel uçak pisti izni nereden alınır

özel uçak pisti izni nereden alınır

Bodrum-Milas karayolu kenarında bulunan Metruk Tuzla Sulak Alanı'nda bir iş adamı tarafından başlatılan özel uçak için pist yapma çalışmasına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü ile jandarma ekiplerince müdahale edildi.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Uşak Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Uşak ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Uşak İl Özel İdaresi  tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak'ta FETÖ ile bağlantılı 19 yurt ve 5 özel okul kapatıldı!

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta 58 okul ve 17 yurt kapatıldı!

Manisa, Denizli, Aydın ve Uşak'ta, OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, 58 özel okul, 17 yurt, 76 dernek, 1 vakıf, 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Uşak'ta 6 özel okul ve 15 yurt kapatıldı!

OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin İlk Kanun Hükmünde Kararname bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Uşak'ta 6 özel okul, 15 yurt, 10 dernek ve 1 sendika temsilciliği kapatıldı.

Uşak Dokuz Sele Deresi kentsel dönüşümle değişecek!

UŞAK'ta şehir merkezinden doğarak Büyük Menderes Havzası ve ardından Ege Denizi'ne kadar uzanan Dokuz Sele Deresi, kentsel dönüşüm ve ıslah çalışmaları kapsamında güzel bir görünüme kavuşacak.

Uşak'taki 450 milyon TL'lik dönüşüm bu yıl tamamlanacak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'taki projelerini anlattı. Her mahalleye özel çalışmalarının olduğunu söyleyen Cahan, Uşak'taki görevinde önceliğinin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Yeni Uşak kent merkezi doğuyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi'ni incelemek için Uşak'a gelen TOKİ Başkanı Turan "Uşak emsalleri içinde en güzel çalışmalardan birine sahip olacak" dedi.

Uşak'taki kentsel dönüşüm çalışmaları incelendi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde inceledi. Turan, “Uşak emsalleri arasında en güzel çalışmalardan birisine sahip olacak” dedi.

Uşak'ta 8 köy ve 1 belde belediye sınırlarında!

Uşak Belediye Meclisi'nde kent merkezine yakın olan ve belediye mücavir alanı içinde kalan 8 köyün ve 1 beldenin tüzel kişiliğin sona erdirilmesi ve Belediye sınırlarının içine alınması konusunu oylandı.

Uşak'ta 12 jeotermal alan ihale edilecek!

Uşak İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Uşak'ta bulunan 12 jeotermal alanı ihale edecek. İhale ilanları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Doğrucan Mobilya Uşak'ta mağaza açtı!

Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle ya

özel uçak pisti izni nereden alınır Haberi

özel uçak pisti izni nereden alınır

Çok sayıda kuş türünün konakladığı Metruk Tuzla Sulak Alanı'na, bir iş adamının özel uçağı için pist yapma girişimi yetkililerce önlendi. 


Milas-Bodrum karayolu Boğaziçi mevkisinde yaşayan vatandaşlar, Metruk Tuzla Sulak Alanı'na iş makinelerinin girdiğini ve çalışma yapıldığını fark ederek, muhtarlığa bilgi verdi.


Bölgeye gelen mahalle muhtarı İbrahim Köksal, sulak alanın tahrip edildiğini görerek, durumu Milas Kaymakamlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürlüğü yetkililerine bildirdi. Bölgeye gelen yetkililer, adı açıklanmayan bir iş adamının özel uçağını indirebilmek için alanda iş makineleri ile pist yapmak istediğini belirleyerek, çalışmayı durdurdu. 


4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, alanda bir hektarlık koruma alanının zarar gördüğünü, konuyla ilgili yasal işlem başlatıldığını, iş adamına 38 bin 751 lira para cezası kesileceğini bildirdi.


Milas Kaymakamı Fuat Gürel, AA muhabirine, söz konusu alanda...