03 / 05 / 2024

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu arsa satış

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu arsa satış

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerine ilişkin kararları onayladı. ÖYK'NIN konuya ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Özelleştirme Yüksek Kurulu Alanya arsa satışına onay!

HAZİNE'NİN Alanya'da rekor bedelle alıcı bulan arazileri, Rusya'da yaşanan kriz sonrasında karamsarlığa sürüklenen inşaat ve emlak sektörünün kriz karşısında gösterdiği direncin bir göstergesi oldu..

ÖYK Antalya arsa satışlarını onayladı!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK). Antalya'daki bazı taşınmazların satışının onaylanmasını kararlaştırdı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete nin dünkü sayısında yayımlandı.

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

En pahalı öğrenci şehrinde bir oda kirası 17 bin lirayı aştı! Öğrenciler yüksek kiralara isyan ediyor

Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olan Hasselt'te bir odanın kirası 500 euro sınırına dayandı. Öğrenciler yüksek kiralara tepki göstermeye başladı.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

Türkiye yüksek hızlı tren ağıyla şehirleri birbirine bağlıyor: Hangi illere yeni hatlar geliyor?

Yüksek hızlı tren ağı 41 şehri kapsayacak şekilde genişletilecek. Resmi duyurunun ardından ulaşımda yaşanan bu gelişme tüm Türkiye’ye duyuruldu. İşte bu gelişmeyi bekleyen iller ve oluşturulması planlanan YHT hatları ve süresi hakkında detaylar haberin devamında yer alıyor...

Türkiye, yüksek teknolojili ürün ihracatında payını yükseltiyor!

Ülkelerin gelişimi ve refahının artması için en önemli unsurların başında ihracat gelirken, yüksek teknolojili ürün ihracatı ise bunu gerçekleştirebilen ülkeyi gelirde adeta ‘uçuruyor’.  Özellikle Çin, ABD, Almanya gibi ülkelerin bu anlamdaki başarısı ise ispat niteliğinde.   Peki Türkiye geçen y

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Volkswagen Yeni T-Roc fiyatlarında son dakika! Düşük yakıt tüketimi, yüksek performans! 12 Haziran 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T-Roc, iç tasarımındaki krom ve parlak siyah yüzeylerle yüksek kalite sunarken, stil sahibi kompakt SUV'ler arasında en çok tercih edilen araçlardan oluyor. En ucuz Volkswagen Yeni T-Roc kaç TL? İşte 12 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akfen GYO 2021'de en yüksek kira geliri rakamına ulaştı!

Akfen GYO, 2021 yılında kuruluşundan beri en yüksek kira gelirine ulaştı. İşte Akfen GYO'nun 2021 yılına ilişkin hasılat ve kira geliri bilgileri...

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu arsa satış Haberi

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu arsa satış

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerine ilişkin kararları onayladı. ÖYK'NIN konuya ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, tta Gayrimenkul AŞ'ye ait, Beşiri Cumhuriyet Mahallesi 410 no'lu parseldeki gayrimenkulün, üzerindeki binayla birlikte 6 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren İrfan Bozkurt'a satılmasına onay verildi. 

ÖYK, Ankara ve Bolu'daki arazilerin satışına ilişkin kararlarını da Resmi Gazetede yayımladı. 


Batman Son...