06 / 05 / 2024

özellik

özellik

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.

Merakla bekleniyordu... Iphone 14 fiyat listesi ve çıkış tarihi! Iphone 14 ne zaman çıkacak? 

Beklenen Iphone 14'ün fiyat listesi ve özellikleri belli olmaya başladı. Iphone meraklıları "Iphone 14 ne zaman çıkacak, Iphone 14 ne kadara satılacak, fiyat listesi" sorularını internet üzerinde aratıyor. İşte Iphone 14 özellikleri ve renkleri ve merak edilenler...

Whatsapp’tan yeni özellik: Artık aynı numara üzerinden iki farklı hesap açmak mümkün!

WhatsApp, yakın gelecekte kullanıcılarına tek bir telefon numarası üzerinden iki farklı profil oluşturma imkanı sunacak. Bu yeni özellik, kullanıcıların iş ve kişisel iletişimlerini daha iyi bir şekilde ayırmalarını sağlayacak. İşte Whatsapp’ın yeni özelliğinin ayrıntıları...

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...

E devlet'te müthiş bir özellik var. Daha kimse fark etmedi. Paranızı oraya koyuyorsunuz

E devlet üzerinden daha önce para biriktireceğinizi herhalde bilmiyordunuz. Ancak e devlette böyle bir özellik var. İşte o özelliğin ayrıntıları.

Steam’den oyun canavarlarına müjde! Bu özellik çok hoşunuza gidecek

Steam'de oyuncuların merakla beklediği özellik geldi. Fiyat takibi konusunda yeni sunulan hizmet herkes tarafından çok sevildi. Buna göre artık oyunların son 30 günlük fiyatı listelenecek.

Bitexen’den ödül kazandıran yepyeni iki özellik!

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen'den kullanıcılarını sevindirecek iki yeni özellik hayata geçiyor. İşte detaylar...

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Whatsapp’a yeni özellik! Hemen aktif edin!

Whatsapp kullananlara yeni haber. Bir süredir üzerinde çalışılan özellik artık Whatsapp’ta. İşte detaylar!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

iPhone 15 Pro modellerinde gelecek 8 yeni özellik!

Yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerine gelecek olan 8 özellik açıklandı. İşte bu sene içerisinde göreceğimiz yenilikler...

Hepimizin kullandığı o uygulama güncelleniyor! WhatsApp 6 yeni özellik ile güncellenecek! Artık fotoğraf kaliteleri bozulmayacak! Herkes muzdaripti düzeltildi!

WhatsApp'a yeni bir özellik geliyor. Bu özellik sayesinde bir çok kullanıcı rahat edecek. Kalite sorunu çözülüyor. İşte detaylar...

TikTok’tan yeni özellik! Adeta ‘anne şefkati’ gösterecek!

Kullanıcıların çektikleri videoları yükleyebildiği ve kendi şöhretlerini yaratan konseptiyle ilgi çeken Tiktok uygulamasının üzerinde çalıştığı yeni özellik, büyüklerin beğenisini kazanacak.

özellik Haberi

özellik

Geçmişine sagık kalan Jeep Wrangler etkinliği kanıtlanmış işlevlerini son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturdu. Bu şekilde ortaya geleceğin 4x4'ü çıktı. Tam LED ön ve arka farlar ile olağanüstü bir aydınlatma kapasitesine ulaşılırken çarpıcı bir görünüm de yakalandı.

Yeni Jeep Wrangler'ın iç tarımı ise yenilikçi özellikler, üstün teknoloji ve üstün konforla donatildi. Teknik detayları ev yüksek kaliteli malzemeleri ile Yeni Wrangler otomobil severleri, daha fazla konfor, daha fazla saklama alanı, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir sürüş olanağı yakalayacaklar. Yeni Wrangler, Jeep'in tarihine sadık kalırken, unutulmaz bir iç mekan tasarımı sunmak için en son teknolojiden ve malzemelerden faydalandı. Unutulmaz bir sürüş keyfi sunmak için yeni seviye donanım ve dokunuşlar ince detaylar ile birleşti.

Yeni Jeep Wrangler, yeni TrailCam ön...