27 / 04 / 2024

Özemeksan İnşaat brand office projesi

Özemeksan İnşaat brand office projesi

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" dedi.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Brand İnşaat Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İkon Tower Bornova'da yükseliyor!

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini inşa ediyor. İkon Tower Bornova projesi 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarıyor.

Şehrin Evleri Bornova fiyat listesi!

Şehrin Evleri Bornova fiyat listesi 2+1'lerde minimum 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özemeksan İnşaat imzası taşıyan Şehrin Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

İkon Tower Yeşilova Evleri!

Toplam 367 adet konuttan meydana gelen İkon Tower Yeşilova Evleri Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir Yeşilova'da konumlandırılıyor.

İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasına inşa edilen proje İzmir İl'i Bornova'da yükseliyor. Projede 102 adet daire yer alıyor. İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL 'den başlıyor.

Özemeksan İnşaat İzmir yeni kent merkezinde arsa arıyor!

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" dedi.

Şehrin Evleri İzmir Bornova'da fark yaratacak!

Geçmişteki tüm projelerinde kazandıran ve yüksek yatırım getirişi sunan Özemeksan İnşaat, Bornova Merkez'deki 'Şehrin Evleri' ile fark yaratmaya hazırlanıyor.

Bayraklı Brand Office fiyatları!

Office büyüklüklerinin 56 metrekareden başladığı proje Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde inşa ediliyor. Bayraklı Brand Office fiyatları 535 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 70 adet officeden meydana geliyor. Proje 10 bin inşa alanına yayılıyor. İzmir Brand Office'de fiyatlar 535 bin TL'den başlıyor.

Özemeksan İnşaat İzmir'de 4 projesini satışa çıkarıyor!

Sektördeki 21 yıllık tecrübesi ile yeni projelere adını yazdıran Özemeksan İnşaat İzmir’de 4 projesini satışa çıkarıyor. Projeler İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçiriliyor.

İkon Tria projesi Bayraklı'da yükseliyor!

İzmir'in çeşitli noktalarında bugüne kadar 500'ün üzerinde konut üreten Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, son dönemde Özemeksan markasının yanına bir de İkon'u eklediklerini, yeni projelerinde bununla yol aldıklarını belirtti...

Özemeksan İnşaat brand office projesi Haberi

Özemeksan İnşaat brand office projesi

Sektörde 20 yıllık bir süreyi başarıyla geride bırakan Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "Brand Office ile geleceğin ofislerini yapıyoruz" ifadesini kullandı İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve A plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak. 


BİR ADIM İLERİ 

Özemeksan İnşaat'ın Kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri ve hobi odasının bulunacağını söyledi. Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Özbaykız, "Projemiz, gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office,...