30 / 04 / 2024

Özen Kuzu kim

Özen Kuzu kim

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup global hedefler doğrultusunda ilerliyor!

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da SeaPearl Ataköy, Ankara'da Kuzu Efîect ve Kumru projelerine start veren Kuzu Grup, bir yandan global hedefler doğrultusunda hızla ilerliyor.

Özen Kuzu rant vergisi hakkında açıklama yaptı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 14 Ocak 2015 günü yapılan rant vergisi açıklaması, inşaat sektöründe büyük yankı uyandırdı. İşte, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, konuyla ilgili yaptığı açıklama..

İnşaat 2015'e doludizgin giriyor!

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat, 2014'ü rekor büyümeyle kapatırken, 2015'e de büyük hedeflerle giriyor. Konutun patronları ise seçim yılı olmasına rağmen yeni yılın hareketli geçeceği görüşünde

Kuzu Grup 2015'te Cezayir'de 5 bin konut inşa edecek!

Yapılan yasal düzenlemeler sayesinde gayrimenkul sektörünün olumlu bir yılı geride bıraktığını söyleyen Özen Kuzu, sektörün 10 yıl boyunda yüksek performansını koruyacağını söyledi..

Özen Kuzu'dan Sea Pearl açıklaması!

Çeşitli yayın organlarında yer alan ‘Sea Pearl Ataköy projesine yürütmeyi durdurma kararı verildi’ başlıklı haberle ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun açıklaması şöyle;

Özen Kuzu: MIPIM’de İstanbul’un sunduğu fırsatlar konuşuluyor!

MIPIM’de İstanbul’un sunduğu fırsatlar yoğun ilgi gördü. MIPIM’e bu yıl ziyaretçi olarak katılan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “İstanbul’un yatırım potansiyeli yabancı yatırımcıyı heyecanlandırıyor” dedi.

Özen Kuzu: Mütekabiliyetle sektör büyür!

Özen Kuzu, Mütekabiliyetin sektörü hareketlendirdiğini ve pazarın 2014'te daha da ivme kazanacağını belirterek 5-10 milyar dolar kaynak getirişi olur dedi. 2014 yılında Mütekabiliyet Yasası dahilinde inşaat sektörünün daha da hareketleneceğini söyledi...

Özen Kuzu:Yapı ruhsatsız ön satışın yasaklanması geç kalınmış bir uygulama!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu; yapı ruhsatı olmayan müteahhide ön ödemeli konut satış sözleşmesi yasağıyla ilgili açıklama yaptı. Kuzu, 'Yapı ruhsatsız ön satışın yasaklanması geç kalınmış bir uygulama' dedi...

Özen Kuzu: Yeni Tüketici Kanunu olumlu düzenlemeler içeriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, maketten konut satışına yönelik hazırlanan kanunla ilgili açıklama yaptı. Özen Kuzu ' Yeni Tüketici Kanunu olumlu düzenlemeler içeriyor ' dedi...

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özen Kuzu kim Haberi

Özen Kuzu kim

Bugüne kadar yaptığıprojelerle 300 binkişiyi ev sahibi yapan Kuzu Grup Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ünlü markası ve dünyanın ilk 7 yıldızlı oteli olarak bilinen Burj-al Arab’ın hem yatırımcısı hem de işletmecisi olan Jumeirah Group’u İstanbul’a getirdi. 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu üyesi Özen Kuzu Habertürk gazetesinden Meltem Ersoy’un sorularını yanıtladı.


Siyaset ve Türkiye’nin gündemine oturan diğer gelişmeler sektörü nasıl etkiliyor?


2015 yılında 2 seçim yaşadık.Bu seçimlerin arkasında kasım ayında kurulan hükümetles ektöre canlılık gelmişti. 2015 yılının sonları ve Mart 2016’ya kadar bu böyle gitti. Mart ayının sonunda hükümetle ilgili yaşanan sıkıntılar bir nebze durgunluk yaşattı ama bunu attık yavaş yavaş. Şimdi satışlar iyi gidiyor.


Jumeirah Group ile başladığınız projede endişeler gündeme geldi mi?


Hayır. Hatta yabancı kaçıyor turizm...