04 / 05 / 2024

Özer Akkuş biyografi

Özer Akkuş biyografi

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Özer İnşaat ve Otomotiv Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selçuk Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Süzer Grubu'nun acı günü! Tuncay Uralcan vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından İpek Uralcan'ın babası Tuncay Uralcan hayatını kaybetti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Özer Kayalı: Kişiye özel imar tadilatına son verdik!

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, görevde bulunduğu iki yılı aşkın içerisinde yaşama geçirdiği projeleri Kuşadalılarla paylaştı.

Akkuş Havza-Umut HES Enerji İletim Hattı için kamulaştırma!

154 kV Akkuş Havza-Umut HES Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Akkuş Havza-Umut HES için acele kamulaştırma kararı!

Akkuş Havza-Umut HES Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında, güzergaha isabet eden azı taşınmazların acele kamulaştırılmasına yönelik Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Ordu Akkuş'ta yatırımları hız kazandı!

ORDU’nun Akkuş İlçe Belediye Başkanı İsa Demirci, ilçede yürütülen kamu ve belediye yatırımlarının hız kazandığını söyledi.

Zer Bostancı'da fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor!

Ceylan İnşaat’ın dikkat çeken projelerinden Zer Bostancı, sosyal yaşamdan kopmadan keyifli ve huzurlu bir yaşam hayal edenlere renkli bir dünyanın kapılarını açıyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Murat Özer İnşaat'tan anahtar teslim projeler!

Türkiye'ye hizmet anlayışıyla çeyrek asırdır çalışmalarını sürdüren Murat Özer İnşaat, Bursa ve ilçelerinde gerçekleştirdiği anahtar teslim projelerle adından söz ettiriyor.

Emre Özer: Ekonomideki yavaşlama inşaat sektörünü etkiledi!

Coface Sigorta Genel Müdürü Emre Özer, "Ekonomideki yavaşlama inşaatı etkiledi. Alt sektörlerinde de problem oldu. Türkiye'de biraz para kazanan hemen inşaat işine girdi." dedi.

Özer Akkuş biyografi Haberi

Özer Akkuş biyografi

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş 1984 yılında Sivas`ta doğdu. 2007 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi`nden mezun oldu. 


2010 yılına kadar saha ve proje mühendisliği yaptı. genç-İMO ve İnşaat Mühendisleri Odası`nın çeşitli komisyonlarında görev aldı. İMO Ankara Şubesi 20. Dönem Yönetim Kurulu`nda yer aldı, TMMOB Ankara İKK Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 


Halen Karayolları Genel Müdürlüğü`nde çalışmakta olup, Gazi Üniversitesi Trafik Planlaması ve Uygulaması Bölümü`nde yüksek lisans eğitimine devam...