04 / 05 / 2024

Özer Akkuş kim

Özer Akkuş kim

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Akkuş Grup inşaat sektörüne adım attı!

TEKSTİL sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi " Alya Residence " Beylikdüzü 'nde yükseliyor...

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Haliç’e yüzer iskele geliyor!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Ayvansaray, Fener, Eyüp, Sütlüce, Hasköy gibi tarihi vapur iskelelerine ek olarak Haliç'in farklı noktalarına yüzer iskelelerin inşası için 30 Haziran 2014 tarihinde ihale düzenleyecek.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Özer Akkuş kim Haberi

Özer Akkuş kim

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş 1984 yılında Sivas`ta doğdu. 2007 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi`nden mezun oldu. 


2010 yılına kadar saha ve proje mühendisliği yaptı. genç-İMO ve İnşaat Mühendisleri Odası`nın çeşitli komisyonlarında görev aldı. İMO Ankara Şubesi 20. Dönem Yönetim Kurulu`nda yer aldı, TMMOB Ankara İKK Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 


Halen Karayolları Genel Müdürlüğü`nde çalışmakta olup, Gazi Üniversitesi Trafik Planlaması ve Uygulaması Bölümü`nde yüksek lisans eğitimine devam...