27 / 04 / 2024

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Özer, Özgür Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dib Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedelli ile İzer Benun tarafından kuruldu.

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Nihan Zer tarafından kuruldu.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sech Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Seçkin Özer tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxprefabs Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli İle Gökhan Özer tarafından kuruldu.

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyron Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Gizem Özer tarafından kuruldu.

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Altınoran Dizayn Ve Mimarlık Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Güzer tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurşen Özer tarafından kuruldu.

Zerre Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerre Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Mobilya Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özer tarafından kuruldu.

Ores Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ores Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Soytürk Afkan ve Özer Yasin Afkan ortaklığında kuruldu. 

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Haberi

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat

Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Özer, Özgür Özer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Özer İç Mimarlık Tasarım İnşaat Turizm Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...