23 / 07 / 2024

Özerpan alüminyum dış cephe

Özerpan alüminyum dış cephe

Özerpan, PVC markaları ile pencere, Alenda ve Bestpan markaları ile de panjur kepenk üretimi yaptıklarını dile getiren Özerpan Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Gültekin, ısıcam üretimleriyle sektöre hizmet verdiklerini belirtti.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 400 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

ABD'den alüminyum ithalatına ek gümrük vergisi: Listede Türkiye de var!

ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross, 1,96 milyar dolarlık alüminyum ithalatına ek gümrük vergileri getirileceğini duyurdu. 18 ülkenin yer aldığı listede Türkiye de bulunuyor.

Al Hodhod Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hodhod Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hwaıda Al Oudeh tarafından kuruldu.

Özerpan alüminyum dış cephe Haberi

Özerpan alüminyum dış cephe

Yapacakları yatırımlarla bu yıl alüminyum alanına girmek istediklerine değinen Gültekin, "İlk aşamada alüminyum pencere doğramaları ve alüminyum cephe giydirme üretimine de başlamayı planlıyoruz. Yılın ikinci yarısında hayata geçecek yatırım ile inşaat firmalarına bu alanda anahtar teslimi iş yapılabilecek" dedi. 



Alüminyum doğrama cephe sistemleri için altyapı çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Bayram Gültekin, "Bu hedefimiz için 100 bin dolarlık bir yatırım gerçekleştirdik. 3 bin metrekare alana sahip yeni fabrika alanımızda 25 kişilik ekiple bu ürünümüzü imal edeceğiz. Alüminyum üretimi için gerekli bayilikbağlantılarını yaptık. Tedarikçi havuzunu oluşturduk. Seçim yılı olduğu için biraz aksaklıklaryaşandı. Bu nedenle yılın ikinci yarısında üretime başlamayı hedefliyoruz. 

Artık inşaatlarda pvc-canı- alüminyum üreterek, anahtar teslimi iş yapmak istiyoruz. Kullandığımız ürünleri kendimiz üreteceğiz. Ürün çeşitliliğimizi ve kalitemizi artırmak istiyoruz. Bayi müşteri sayımızı artırmak...