04 / 05 / 2024

Özge Berberoğlu Kurbak zoom

Özge Berberoğlu Kurbak zoom

Mimar Özge Berberoğlu Kurbak kimdir? Özge Berberoğlu Kurbak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Özge Berberoğlu Kurbak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özge Berberoğlu Kurbak..

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erecek Mimarlık İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ali Devrim Can, Kerem Ulusoy, Özge Ferhatoğlu ve Mükerrem Duygu Aksan ortaklığında kuruldu.

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Cem Ataç, Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Marmaris'teki ruhsatsız işletme için çağrı!

Marmaris'te ruhsatı olmadığı nedeniyle 7 defa mühürlenmesi karşısında faaliyetine devam eden go kart işletmesinin kapatılması için mahalle sakinlerinden Deniz Berberoğlu açık grevi başladı. 

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Proje İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayhan Berberoğlu tarafından kuruldu.

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet İmamoğlu, Özge İmamoğlu, Suzan Ceylan ve Ebru Çelik ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök-Su İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün İsmet Berberoğlu imzasıyla kuruldu.

Ev doktorluğu: Dekorasyonun yeni trendi!

Dekorasyonda son günlerde çok popüler olmaya başlayan yeni bir trend var: Ev doktorluğu. Türkiye’de ilk kez vermeye başlayan ‘four&more’un yaratıcıları Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük, bu konsepti anlattı. Peki Nedir bu ‘ev doktorluğu’?

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Vinç İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Turgut Berberoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Antalya Aksu Berberoğlu Çarşısı boyanıyor!

AKSU İlçe Merkezi'nde yer alan Berberoğlu Çarşısı, belediye meclisinin aldığı kararla boyanmaya başlandı. Aksu Belediyesi, 23 Nisan'da kapılarını açacak EXPO 2016 hazırlıkları kapsamında ilçedeki Berberoğlu Çarşısı'nın boyanması için meclis kararı aldı.

Özge Berberoğlu Kurbak zoom Haberi

Özge Berberoğlu Kurbak zoom

Özge Berberoğlu Kurbak kimdir?

Özge Berberoğlu Kurbak, mesleğine 2005 yılına başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık eğitimi aldıktan sonra Erasmus-Socrates programı dahilinde Karlsruhe Üniversitesi'nde eğitim gördü. 


İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Mimari Tasarım üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Zoom TPU'ya geri döndü. 


Özge Berberoğlu Kurbak, şu anda Zoom TPU'da tüm projelerin koordinasyonunun sorumluluğunu almaktadır. 


İletişim bilgileri:

Katip Mustafa Çelebi Mah. Sıraselviler Cad. 

Meşelik Sok. 26/10 Kat 4 

Taksim İstanbul


T +90 212 251 34 46-47

F +90 212 251 34...