21 / 05 / 2024

Özge Sipahioğlu özgeçmiş

Özge Sipahioğlu özgeçmiş

Arkas’ın inşaat sektöründeki yeni iştiraki olan PonceBloc’un Pazarlama Müdürü Özge Sipahioğlu kimdir? Özge Sipahioğlu ne zamandan beri inşaat sektöründe görev alıyor? İşte Özge Sipahioğlu'nun biyografisi...

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hakmar'ın online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Temizlik bezi 4 TL, süzgeç 19 TL fiyatlarla satışa sunuldu. İşte aktüel ürünler kataloğu 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

Özge Sipahioğlu özgeçmiş Haberi

Özge Sipahioğlu özgeçmiş

Özge Sipahioğlu kimdir?

Özge Sipahioğlu, lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde dereceyle tamamladı. Özge Sipahioğlu, Arkas’ın inşaat sektöründeki yeni iştiraki PonceBloc’un Pazarlama Müdürü oldu.


Özge Sipahioğlu, yapı malzemeleri sektöründe, yerel ve uluslararası kanallarda, satış - pazarlama alanında 12 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip.  


Mardav A.Ş.’de Blue Safe MaviKale, Dow Styrofoam, Rockmanto ve Epsmanto markalarının ürün yönetimlerini ve Mardav bünyesindeki tüm ürünlerin kurumsal iletişimini, Grup Ürün ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak yürüten Sipahioğlu, 1 Ağustos 2013 itibari ile PonceBloc Pazarlama Müdürü oldu. Sipahioğlu yeni görevi kapsamında, Türkiye pazarına giriş yapan yeni nesil yapı elemanı PonceBloc’un pazarlama stratejilerini belirleyecek.


İş yaşamına 2001 yılında İnoksan A.Ş.’de başlayan Özge Sipahioğlu,  2003-2005 yılları arasında Aspen Yapı Sistemleri’nde, 2005-2007 yılları arasında da Kibar Holding şirketlerinden...