02 / 05 / 2024

Özgen Keskin proje

Özgen Keskin proje

Özgen Keskin, 4 ay içinde tamamlanan ve temeli atılacak mega projelerin hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. "Keskin Yaptıklarımız ortada, geriye baktığımızda hizmetlerimiz pırlanta misali ışıldıyor" dedi

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Id İstanbul Gayrimenkul İnşaat Proje Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Altın ve Durmuş Özgen ortaklığında kuruldu.

Kırıkkale Keskin'e yeni çarşı inşa edilecek!

Geçtiğimiz yıllarda yeni sanayi sitesinin yapılması nedeniyle boşaltılan Keskin çarşı merkezi yeniden canlanıyor. 2 bin 490 metrekare alana inşa edilen proje ihaleye çıkmaya hazırlanıyor. 

Akspera İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akspera İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Keskin    tarafından kuruldu. 

Yby Mimarlık Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yby Mimarlık Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Yılmaz ve Oğuz Keskin ortaklığında kuruldu. 

Ko Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ko Proje İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Altay Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de kuruldu.

İsmail Hakkı Edebali: Kentsel dönüşümü vatandaşın da rızasını alarak yapacağız!

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini kazanan İsmail Hakkı Edebali koltuğuna oturdu. Özgen Keskin'den görevi devralan Edebali, "Yıldırım gözbebeğimiz, Yıldırım'ı geleceğe hep birlikte taşıyacağız" dedi...

Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Başbakan Erdoğan'ın Mevlana Mahallesi'nde temelini attığı Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor...

Yıldırım Belediyesi Akçağlayan'a mahalle konağı yapıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, her mahalleye yaptığı mahalle konaklarının sayısını artırıyor. Akçağlayan Mahallesi’ne yaptırılacak olan mahalle konağının temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin katıldı...

Özgen Keskin: Kentsel dönüşüm çalışmaları için çok emek harcadık!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini 2 dönemdir yürüten Özgen Keskin, yöneticiliğinin yanı sıra edebiyat dünyasındaki eserleriyle de ön plana çıkıyor.Keskin, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları için çok emek harcadıklarını söyledi.

Yıldırım'daki 40 bin konutluk proje Japonların da ilgisini çekti!

Yıldırım'a gelen Japon Uluslararası işbirliği Ajansı'nda görevli heyet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan dev kentsel dönüşümü yerinde görme, Yıldırım Belediye Başkanı özgen Keskin'den dinleme fırsatı buldu.

Özgen Keskin proje Haberi

Özgen Keskin proje


Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 4 ay içinde tamamlanan ve temeli atılacak mega projelerin hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. "Tüm çabamız ve azmimiz Yıldırım için Yıldırımlılar için" diyen Keskin, şu bilgileri verdi: "Dürüst, şeffaf katılımcı yönetim anlayışı içerisinde 2 dönemdir ilklere imza attık. Yaptıklarımız ortada, geriye baktığımızda hizmetlerimiz pırlanta misali ışıldıyor. Toplu konutlar, kentsel dönüşümler, yollar, kavşaklar, mahalle konakları, kreşler, katlı pazaryerleri, otoparklar ve sosyal belediyeciliğimiz, bunları birer gerdanlık gibi Yıldırıma bezedik." 


Yeni...